GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aνεργος έγινε διάσημος αναζητώντας δουλειά με ευρηματικό τρόπο

Η απίστευτη ιστορία του Ανταμ Πασιτι, αποτελεί πραγματικό παράδειγμα ευρηματικότητας και αισιοδοξίας. Ο νεαρός βρετανός, δυσκολευόταν π...


Η απίστευτη ιστορία του Ανταμ Πασιτι, αποτελεί πραγματικό παράδειγμα ευρηματικότητας και αισιοδοξίας. Ο νεαρός βρετανός, δυσκολευόταν πολύ να βρει δουλειά κι έτσι αποφάσισε να στραφεί στις μεθόδους του marketing προκειμένου να τραβήξει την προσοχή των εργοδοτών του.

Ο 24χρονος έδωσε όλες του τις οικονομίες για να νοικιάσει μία πινακίδα σε κεντρικό δρόμο του Λονδίνου, στην οποία τοποθέτησε μία αφίσα που έγραφε «χάλασα τις τελευταίες μου 500 λίρες για αυτή την πινακίδα. Παρακαλώ προσλάβετε με» ενώ στην ίδια αφίσα είχε και μία ιστοσελίδα με το βιογραφικό του.

Η εφευρετικότητα του Ανταμ δεν έμεινε απαρατήρητη και σύντομα πολλοί εργοδότες επικοινώνησαν μαζί του. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα employ Adam είχε περισσότερες από 1,5 εκατομμύρια επισκέψεις από όλο τον κόσμο και ο νεαρός Ανταμ έγινε διάσημος μέσα σε λίγες ώρες

Οπως δήλωσε ο ίδιος στοTelegraph: «Το αρχικό tweet στο οποίο ανέβασα μία φωτογραφία με την πινακίδα είχε 1.600 retweets και likes από ανθρώπους όπως ο Τζέρεμι Βάιν, Αλ Μάρει και Φρανκ Σκίνερ, ενώ έλαβα χιλιάδες emails»

Για την ιστορία, ο Ανταμ κατάφερε να βρει μία θέση στη βραβευμένη εταιρεία παραγωγής ΚΕΟ. Η εταιρεία, η οποία βρίσκεται πίσω από τηλεοπτικά έργα όπως το Fish Fight του Hugh, τον προσέλαβε ως παραγωγό βίντεο, όπου θα ειδικεύεται στη δημιουργία ταινιών για το διαδίκτυο.

Μάλιστα, ο Ανταμ, δεν ξέχασε όλους αυτούς που τον βοήθησαν και με τον πρώτο του μισθό, νοίκιασε και πάλι την ίδια πινακίδα και έγραψε «χάλασα τον πρώτο μου μισθό για αυτή την πινακίδα. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια σας»

Επισκεφθείτε την σελίδα του Ανταμ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση