GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξανά στον αέρα το Alter‏...

Στην τελική ευθεία για την επαναλειτουργία του Alter βρίσκεται ο Γιώργος Κουρής, καθώς στην αναλογική συχνότητα του καναλιού αναγράφεται ...

Στην τελική ευθεία για την επαναλειτουργία του Alter βρίσκεται ο Γιώργος Κουρής, καθώς στην αναλογική συχνότητα του καναλιού αναγράφεται η φράση "Σύντομα ξανά κοντά σας".
Οι διαπραγματεύσεις με τους εργαζομένους βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και μέσα στις επόμενες εβδομάδες το κανάλι αναμένεται να εκπέμψει ξανά. Όπως είχε γίνει γνωστό με μόλις μια ψήφο κατά και δύο αποχές περισσότεροι από 150 εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού Alter συμφώνησαν με την πρόταση του μετόχου του σταθμού Γιώργου Κουρή, για τμηματική αποζημίωση των δεδουλευμένων καθώς και στο πλάνο εξυγίανσης της εταιρίας που προτάθηκε.
Αυτό που μένει ακόμη ανοιχτό είναι ο τρόπος που θα μοιραστεί ένα ποσό της τάξης των 2.000.000 ευρω το οποίο αποτελεί προκαταβολή δεδουλευμένων και ο τρόπος κατανομής του θα αποφασισθεί από την γενική συνέλευση των εργαζομένων.
Άγνωστο παραμένει το περιεχόμενο και οι όροι της συμφωνίας με τις τράπεζες οι οποίες κρατούσαν παγωμένο το κανάλι για περίπου δυο χρόνια τώρα.
sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση