GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βόμβα Ant1! Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας στο δυναμικό του!

Με ένα μόλις 31 λέξεων δελτίο Τύπου ο Ant1 ανακοίνωσε την αποκλειστική συνεργασία με το πιο επιτυχημένο δίδυμο της περασμένης σεζόν: Φαίη...

Με ένα μόλις 31 λέξεων δελτίο Τύπου ο Ant1 ανακοίνωσε την αποκλειστική συνεργασία με το πιο επιτυχημένο δίδυμο της περασμένης σεζόν: Φαίη Σκορδά - Γιώργο Λιάγκα.
"Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά από σήμερα, 1η Αυγούστου 2013, ανήκουν στο δυναμικό του καναλιού.
Οι δύο παρουσιαστές υπέγραψαν συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με τον ΑΝΤ1".
Η κίνηση του ΑΝΤ1 και κυρίως η ξαφνική ανακοίνωση που εξέδωσε, αλλάζει τα δεδομένα στην πρωινή ζώνη, αφού το Πρωινό Mou ήταν από τα πιο δυνατά χαρτιά του MEGA και σε μια εποχή όπου οι τηλεοπτικές επιτυχίες δεν είναι εύκολες, ο ΑΝΤ1 "πήρε" το όπλο του αντιπάλου του.
Το ζευγάρι θα αναλάβει την πρωινή ζώνη, αφού και οι ίδιοι την ξέρουν πλέον πολύ καλά και ο ΑΝΤ1 έχει αυτή την ανάγκη, να αποκτήσει πάλι μετά από καιρό ένα δυνατό πρόγραμμα.
Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, από το MEGA (το οποίο βρίσκεται σε και σε διαρκείς διοικητικές εξελίξεις) δεν υπήρχε διάθεση ανανέωσης, οπότε Λιάγκας και Σκορδά κοίταξαν προς άλλη πλευρά.
Άλλωστε, ο ΑΝΤ1 τα τελευταία χρόνια έκανε αρκετές προσπάθειες να κερδίσει πάλι την πρωινή ζώνη που αυτός "κατείχε" για αρκετά χρονιά", οπότε ύστερα από απόπειρες ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, ο ΑΝΤ1 επιστρέφει σε ένα αμιγώς "πρωινό" μενού, το οποίο έχει κριθεί (και αποδειχθεί στα νούμερα) επιτυχημένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση