GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα μεγαλύτερα βραβεία πορνό στον κόσμο: AVN Awards 2014

Τα βραβεία AVN Awards είναι βραβεία για ταινίες που σπονσονάρονται και παρουσιάζονται από την Αμερικάνικη βιομηχανία ερωτικών ταινιών για...

Τα βραβεία AVN Awards είναι βραβεία για ταινίες που σπονσονάρονται και παρουσιάζονται από την Αμερικάνικη βιομηχανία ερωτικών ταινιών για να τιμήσουν εξαιρετικές παρουσιάσεις στη δημιουργία αλλά και το μάρκετινγκ των ερωτικών ταινιών. Ονομάζονται « Oscar of porn» και χωρίζονται σε σχεδόν 100 κατηγορίες.

Η πρώτη τελετή-παρουσίαση έγινε το Φεβρουάριο του 1984 στο Λας Βέγκας στη Νεβάδα. Βραβεία για ταινίες gay porn film αποτελούν και αυτές μέρος των AVN awards από το 1986. Ο συνεχόμενος αυξανόμενος ρυθμός των κατηγοριών των βραβείων ανέδειξε το 1999 το show σε παγκόσμιο και μέχρι τις μέρες μας έχει ένα εκπληκτικά μεγάλο κοινό θαυμαστών.
Εισιτήρια για τα AVN Awards του 2014 πωλούνται ήδη και μάλιστα δημιουργήθηκαν τα λεγόμενα «Χρυσά εισιτήρια –Golden tickets» που παρέχουν μια VIP εμπειρία με ξεχωριστές θέσεις σε ειδικό χώρο, μια πρόσκληση για να παρευρεθεί κανείς στο ιδιαίτερο cocktai party , ένα εισιτήριο για το Official AVN Awards After-Party at Vanity Night club και πολλά περισσότερα. Η γνωστή πορνοστάρ Samantha Saint θα παρουσιάσει την 31 ετήσια απονομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση