GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαριές "καμπάνες" από το δικαστήριο Πρέβεζας σε αθίγγανους για την συμπλοκή σε πρατήριο

Βαριές "καμπάνες" έπεσαν εχθές το μεσημέρι από το δικαστήριο Πρέβεζας στους αθίγγανους που έστειλαν στο νοσοκομείο πρατηρι...


Βαριές "καμπάνες" έπεσαν εχθές το μεσημέρι από το δικαστήριο Πρέβεζας στους αθίγγανους που έστειλαν στο νοσοκομείο πρατηριούχο μετά από συμπλοκή.
Οι έξι κατηγορούμενοι, δύο γυναίκες και τέσσερις άντρες που συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα έκατσαν εχθές κατηγορούμενοι στο αυτόφωρο.

Σύμφωνα με το pamepreveza.gr, στα δικαστήρια υπήρχε αστυνομική δύναμη, αφού στο προαύλιο των δικαστηρίων είχαν συγκεντρωθεί αθίγγανοι , χωρίς ωστόσο να δημιουργηθεί κάποιο επεισόδιο εκτός από … λιποθυμίες στο άκουσμα της απόφασης.

Να θυμίσουμε ότι το περιστατικό είχε συμβεί ανήμερα του δεκαπενταύγουστου, όταν μια ομάδα από αθίγγανους που είχαν σταματήσει στο πρατήριο, επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη και σε συγγενικά του πρόσωπα όταν ο πρώτος ζήτησε να χαμηλώσουν την μουσική.

Οι αθίγγανοι, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο προξένησαν μεγάλες υλικές ζημιές στην επιχείρηση, ενώ ένας από αυτούς κατάφερε σοβαρό τραύμα στον λαιμό, με κομμάτι από πήλινη γλάστρα, στον ιδιοκτήτη της καφετέριας του πρατηρίου. Ο ίδιος νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Πρέβεζας και έγιναν ράμματα στον λαιμό και στο κεφάλι όπου είχε τραυματιστεί.

Η δικηγόρος υπεράσπισης δύο εκ των κατηγορουμένων ζήτησε αναβολή κάτι το οποίο δεν έγινε δεκτό από την έδρα.

Το δικαστήριο επέβαλε ποινές φυλάκισης ενάμιση χρόνο στις δύο γυναίκες, σε δύο από τους άντρες 2 χρόνια και 4 μήνες με τριετή αναστολή. Στους δύο τελευταίους άντρες επέβαλε 4 χρόνια και 4 μήνες και 4 χρόνια και 6 μήνες χωρίς αναστολή οι οποίοι κρατούνται και ως φέρεται θα οδηγηθούν στις φυλακές.

pamepreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση