GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεκάχρονη κατηγορείται για τον βιασμό τετράχρονου (Βίντεο)...

Για βιασμό κατηγορείται ένα 10χρονο κοριτσάκι. Θύμα της ένας τετράχρονος σε συγκρότημα διαμερισμάτων στο Τέξας, με τον οποίο έπαιζαν τον...

Για βιασμό κατηγορείται ένα 10χρονο κοριτσάκι. Θύμα της ένας τετράχρονος σε συγκρότημα διαμερισμάτων στο Τέξας, με τον οποίο έπαιζαν τον "γιατρό".
Σύμφωνα με την KRIV-TV το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Απρίλιο όταν και το νεαρό κορίτσι ήρθε σε ανάρμοστη επαφή με τον 4χρονο.
Το κορίτσι με το ψευδώνυμο "Ashley" συνελήφθη δύο μήνες μετά το συμβάν και πέρασε τέσσερις νύχτες στο κέντρο κράτησης ανηλίκων Harris County Juvenile.
"Έκλαιγα όταν οι αστυνομικοί με πήραν στο περιπολικό, δεν ήθελα να πάω μαζί τους και προσπαθούσα με κάθε τρόπο να μη μπω στο αυτοκίνητο, αλλά η μαμά μου, μού ζήτησε να ηρεμήσω", είπε η "Ashley", περιγράφοντας τη στιγμή της σύλληψής της.
Σύμφωνα με τη μητέρα της, κατά τη διάρκεια της 45λεπτης ανάκρισης δεν της επέτρεψαν να κάτσει δίπλα στην κόρη της η οποία έκλαιγε συνέχεια.
Όλα συνέβησαν, όταν ένας γείτονας είδε τα παιδιά ενώ "έπαιζαν" να κάνουν περίεργες κινήσεις και τότε κάλεσε τη μητέρα του τετράχρονου αγοριού για να πάρει το παιδί της.
"Ποτέ δεν είχα να κάνω με ένα παιδί που κατηγορείται για ένα έγκλημα", λέει εκπρόσωπος της αστυνομίας, χωρίς να κάνει γνωστή την ταυτότητά του.
"Στην πραγματικότητα, όλο αυτό δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα ακατάλληλο παιχνίδι που τώρα έχει ως αποτέλεσμα ένα παιδί που είναι δέκα χρονών να βαρύνεται με την κατηγορία του διακεκριμένου βιασμού", προσθέτει.
Η δικάσιμος της δεκάχρονης έχει οριστεί για τον Οκτώβριο. Η τοπική αστυνομία δεν σχολίασε την υπόθεση λόγω της ηλικίας της Asley.
myfoxhouston.com

10 year-old Girl charged with Raping 4 year old... από stefanelonikitelo

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση