GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φυτανίδης: "Η σημερινή καταστροφολογία δεν μας αξίζει"

Ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου, Σωκράτης Φυτανίδης, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Μπαμ και Κάτω» και στους Μπάμπη Χ...


Ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου, Σωκράτης Φυτανίδης, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Μπαμ και Κάτω» και στους Μπάμπη Χριστόγλου και Σωτήρη Ταμπάκο, για:

-το χθεσινό παιχνίδι με την Αλκμάαρ: «Όντως, δεν ήμασταν για τρία γκολ. Άλλωστε τα δεχθήκαμε όλα στην κόντρα επίθεση. Στο πρώτο μέρος σταθήκαμε αρκετά καλά. Η τακτική μας βγήκε και ελέγχαμε το παιχνίδι. Από δικά μας λάθη και αδράνειες, όμως, δώσαμε το δικαίωμα για γκολ στην κόντρα. Είναι σημαντικό αυτό και πρέπει να δούμε γιατί έγινε, ώστε να μην ξανασυμβεί. Αυτό συνέβη επειδή ανοιχτήκαμε παραπάνω απ’ όσο έπρεπε και το πληρώσαμε. Δεν λάβαμε υπόψη ότι είναι διπλά τα παιχνίδια και θέλει προσοχή στο πρώτο.

Όλη τη σεζόν πέρυσι για αυτά τα παιχνίδια παλεύαμε, αλλά η έλλειψη εμπειρίας και άλλα πράγματα μας οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν είμαστε τεράστια ομάδα, αλλά προσπαθούμε να κάνουμε βήματα εμπρός. Έχουμε όλο το χρόνο να φτιάξουμε την ομάδα. Η σημερινή καταστροφολογία δεν μας αξίζει. Είναι ένα βαρύ σκορ που είναι δύσκολο να ανατραπεί, αλλά ελπίδα υπάρχει και θα την κυνηγήσουμε στη ρεβάνς. Δεν κατεβάζουμε τα χέρια από τη στιγμή που έχουμε ένα ματς μπροστά μας».

-το ελληνικό πρωτάθλημα: «Δεν περιμέναμε το αποτέλεσμα με τον Εργοτέλη. Θέλαμε να νικήσουμε, αλλά δεν το καταφέραμε. Κι εκεί δεχθήκαμε γκολ στην κόντρα. Έχουμε χρόνο όμως για να διορθώσουμε και αυτή και τις υπόλοιπες αδυναμίες μας. Όταν μιλάμε για το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Ατρόμητος έχει πολλές και ποιοτικές λύσεις. Αυτό όμως πρέπει να το βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις. Ξέρουμε ότι την τύχη σου πρέπει και να την προκαλείς, αλλά εμείς ίσως το παρακάναμε και το πληρώσαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση