GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαστροποί και βιαστές στην Πιερία!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κατερίνης είχαν πληροφορηθεί τα όσα συνέβαιναν στο μαγαζί στον Παλαιό Παντελεήμονα και οργάνωσαν επιχείρησηΤ...



Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κατερίνης είχαν πληροφορηθεί τα όσα συνέβαιναν στο μαγαζί στον Παλαιό Παντελεήμονα και οργάνωσαν επιχείρησηΤην ώρα που οι ανυποψίαστοι πελάτες ενός μπαρ – καφετέριας έπιναν ανυποψίαστοι τον καφέ ή το ποτό τους, οι «μυημένοι» θαμώνες απολάμβαναν στις… ερωτικές υπηρεσίες μιας 40χρονης Βουλγάρας στα ενδότερα όπου λειτουργούσε αθέατο άντρο πληρωμένου σεξ!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κατερίνης είχαν πληροφορηθεί τα όσα συνέβαιναν στο μαγαζί στον Παλαιό Παντελεήμονα και οργάνωσαν επιχείρηση για να πιάσουν στα πράσα, όχι μόνο την αλλοδαπή ιερόδουλη αλλά και την 55χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος που έπαιρνε το μερίδιό της για να παραχωρεί τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Η επιχειρηματίας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης κατηγορούμενη για μαστροπεία, ενώ σε βάρος της 40χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων.

Η καταγγελία μιας 19χρονης Ιταλίδας τουρίστριας ότι ένας 45χρονος αποπειράθηκε να τη βιάσει στην Κατερίνη, οδήγησε τους άνδρες της Ασφάλειας στα ίχνη του επίδοξου βιαστή. Ο 45χρονος Έλληνας συνελήφθη και κρατείται για να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.







onnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση