GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόβεις ξύλα, είσαι πολύ άντρας

Ανεβάζεις την τεστοστερόνη σου περισσότερο από ποδοσφαιριστή Μια πρόσφατη μελέτη από το πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια αποδεικνύει ότι το κό...


Ανεβάζεις την τεστοστερόνη σου περισσότερο από ποδοσφαιριστή

Μια πρόσφατη μελέτη από το πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια αποδεικνύει ότι το κόψιμο ξύλων αυξάνει εντυπωσιακά τα επίπεδα τεστοστερόνης. Στη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Εξέλιξη και ανθρώπινη συμπεριφορά», ερευνητές του πανεπιστημίου μέτρησαν τα επίπεδα σε άνδρες ξυλοκόπους της Βολιβίας, πριν και μετά το κόψιμο ξύλων.

Το αποτέλεσμα τούς προκάλεσε έκπληξη. Η τεστοστερόνη παρουσίασε μετά το κόψιμο ξύλων αύξηση που έφθανε το 46.8%. Το ποσοστό της αύξησης ξεπερνά κατά 17% την αύξηση που παρουσιάζεται ακόμα και σε ποδοσφαιριστές – το ποδόσφαιρο ανήκει στα αθλήματα που παρουσιάζεται μια από τις μεγαλύτερες αυξήσεις τεστοστερόνης.

Αν δεν υπάρχουν ξύλα να κόψετε μην ανησυχείτε. Σηκώστε βάρη, κάνουν εξίσου καλή δουλειά στο «ανέβασμα» της τεστοστερόνης, όπως προσθέτει ένας εκ των συγγραφέων της μελέτης.




Athesvoice

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση