GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτός "στόχων" οι... εφορίες

Γράφει ο Βασίλης Τσούγκαρης. Αύγουστος μήνας στη χώρα του ΠΟΤΕ, στη χώρα του παραλόγου, και η... καθημερινότητα κυλά με όλο και κά...


Γράφει ο Βασίλης Τσούγκαρης.

Αύγουστος μήνας στη χώρα του ΠΟΤΕ, στη χώρα του παραλόγου, και η... καθημερινότητα κυλά με όλο και κάτι καινούργιο για το οποίο φροντίζουν οι κυβερνώντες (λέμε τώρα) της χώρας αυτής.

Βγήκε λοιπόν ο «φύλαρχος» και διέταξε το επιτελείο του να μην «πάρει ανάσα», να δουλεύει (τον κόσμο) ακόμα και τον δεκαπενταύγουστο προκειμένου το θεάρεστο έργο της (υποτιθέμενης) κυβέρνησης να μην παρουσιάσει κενά, να μη χτυπήσει πίσω ούτε λεπτό, να μη φύγει η «χώρα» από τους στόχους της.

Μάλιστα, ο φύλαρχος ενημέρωσε και τα «μεγάλα αφεντικά» του, ότι αν χρειαστεί, θα πάρει και επιπλέον «μέτρα».

Βάλθηκαν να μαζέψουν λεφτά, να στριμώξουν εκείνους που χρωστούν (και τους άλλους που δεν χρωστούν), και ο καλύτερος εισπράκτορας χρημάτων είναι ποιος άλλος;

Οι εφορίες.

Στη χώρα του ΠΟΤΕ, οι υπηρεσίες αυτές αποτελούν τα τελευταία χρόνια τον εφιάλτη των ιθαγενών, και αυτό γιατί δε λογαριάζουν κανένα και τίποτα.

Έτσι, οι εισπράκτορες άρχισαν να απειλούν, να στέλνουν ραβασάκια, να τρομοκρατούν τους ιθαγενείς με κατασχέσεις, διώξεις, και όλες τις προσφιλείς στον φύλαρχο και τα αφεντικά του τακτικές προκειμένου να εισπράξουν αυτά, που η (αρρωστημένη) φαντασία τους τα έβγαζε σε «νούμερα» στα χαρτιά.

Έβαλαν λοιπόν «στόχους» αλλά…

Άλλο τι λένε τα χαρτιά, και άλλο τι λένε οι τσέπες των ιθαγενών.

Οι τσέπες των ιθαγενών έλεγαν ΟΧΙ.

Βλέπετε, χρήματα οι ιθαγενείς δεν έχουν, είναι πιο φτωχοί και από τον διάολο οπότε…

Πάνε οι «στόχοι», πάει η «σκοποβολή» της «κυβέρνησης», στέφτηκε από παταγώδη αποτυχία, και οι ειδήσεις στη χώρα του ΠΟΤΕ είπαν ότι το 90% των εφοριών, είναι «εκτός στόχων».

Παρόλα αυτά, ενώ ξέρουν ο φύλαρχος και τα αφεντικά του ότι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ όχι μόνο να πιάσουν τους στόχους τους αλλά και δεν θα πάρουν ούτε το 1/10 από αυτό που σχεδιάζουν, εξακολουθούν τις απειλές και αλλάζουν σχέδια μήπως και η αποτυχία τους μετατραπεί (από θαύμα) σε επιτυχία.

Μόνο που δεν βλέπουν ότι οι ιθαγενείς έβαλαν και εκείνοι στόχους,.

Και οι στόχοι των ιθαγενών δεν είναι άλλοι από τον φύλαρχο, την παρέα του, και τα αφεντικά του.

Και είναι πραγματικοί στόχοι πάνω στους οποίους οι ιθαγενείς έχουν να ρίξουν πολλά, βγάζοντας το άχτι τους για όσα έχουν μέχρι σήμερα τραβήξει.

Είναι θέμα χρόνου να γίνει το μπαμ, και τότε …

Και θα γίνει, το καζάνι βράζει, και σύντομα θα πεταχτεί το «καπάκι» και δεν θα μείνει τίποτα και κανένας από όλους αυτούς.
Ετοιμαστείτε…

1 σχόλιο

  1. Oti θέλουνε ολους μας, να μας βγάλουν στο (κλαρί)φρονώ φένετε,το ζούμε.
    (λένε.) ρε καριόλη θα σ"αλλάξω τα φώτα μπάς και σηκωθείς.να δούμε τη μπόη έχεις .
    αν δεν είναι έτσι,τότε προπονούνται για δηνάστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση