GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άνδρες χωρίς οργασμό; Κι όμως γίνεται!

Ξέρετε ότι υπάρχουν και άνδρες ανοργασμικοί που δεν καταφέρνουν να φτάσουν σε οργασμό; Τι σημαίνει η οργασμική διαταραχή στον άνδρα και σ...

Ξέρετε ότι υπάρχουν και άνδρες ανοργασμικοί που δεν καταφέρνουν να φτάσουν σε οργασμό; Τι σημαίνει η οργασμική διαταραχή στον άνδρα και σε ποιους παρατηρείται; Οι ανοργασμικοί άνδρες είναι αυτοί που καθυστερούν να εκσπερματώσουν ή δεν μπορούν να εκσπερματώσουν καθόλου. Παρατηρούνται 2 περιπτώσεις αυτής της προβληματικής κατάστασης:

1. Άνδρες που δεν έχουν καταφέρει ποτέ να εκσπερματώσουν κατά τη διάρκεια του σεξ

2. Άνδρες που μέχρι κάποια χρονική στιγμή εκσπερμάτωναν κανονικά και αντιμετώπισαν το πρόβλημα στην πορεία.

Να αναφέρουμε στο σημείο αυτό ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον οργασμό και την εκσπερμάτωση. Υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί κάποιος να εκσπερπατώνει χωρίς ουσιαστικό οργασμό αφού αισθάνονται μειωμένη ή και καμιά απολύτως ευχαρίστηση.

Τα αίτια μπορεί να οφείλονται:

1. Σε ένα πολύ συντηρητικό περιβάλλον που μεγάλωσε ένας άνδρας ή η αυστηρά θρησκευτική ανατροφή που πήρε.

2. Σε μια μόνιμη σχέση μπορεί να είναι αποτέλεσμα κακών σχέσεων με τη σύντροφο, έλλειψη επικοινωνίας ή σεξουαλικής επιθυμίας προς αυτή, αντίδραση σε πιθανή πίεση από τη σύντροφο για επισημοποίηση της σχέσης ή σχεδίων της. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα οφείλεται σε εχθρικές τάσεις και διάθεση προς τη σύντροφο που ο ίδιος νιώθει ασυνείδητα.

Τρόπος αντιμετώπισης: Χρειάζεται συνεργασία ουρολόγου-ανδρολόγου και ειδικού ψυχικής υγείας,ώστε να εντοπιστούν όλες οι παράμετροι και τα αίτια που οδηγούν στη διαταραχή και να ακολουθήσει συνδυασμένη θεραπεία για την καλύτερη αντιμετώπιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση