GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκδήλωση με Ανοιχτή Εθελοντική Αιμοδοσία στο Ακταίον !

Το Σάββατο 31 Αυγούστου... Η διαδικτυακή ενημερωτική ιστοσελίδα «rodosreport.gr» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ρό...


Το Σάββατο 31 Αυγούστου... Η διαδικτυακή ενημερωτική ιστοσελίδα «rodosreport.gr» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Αδελφότης Αίματος», διοργανώνουν το Σάββατο 31 Αυγούστου, εκδήλωση με ανοιχτή εθελοντική αιμοδοσία στο Ακταίον.

Οι ώρες της αιμοδοσίας είναι 09.00- 13.30 και την εκδήλωση θα πλαισιώνει, μουσική, όμορφες δράσεις και καλοκαιρινή γιορτινή διάθεση! Γιατί η εθελοντική αιμοδοσία είναι ένας λόγος να γιορτάσεις!

Μουσική θα παίξει για αυτήν την όμορφη εκδήλωση ο dj Κώστας X. με μηχανήματα, από την ευγενική χορηγία του Μελέτιου Κανάκη. Στην εκδήλωση θα συμμετέχει επίσης η ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου με το πλούσιο υλικό της ενώ το Τσίρκο Μπάχαλο θα μας ψυχαγωγεί με όμορφα ζογκλερικά !Στον χώρο θα υπάρχει κιόσκι του Συλλόγου «Αδελφότης Αίματος» για την ενημέρωση του κοινού σχετικά με την Εθελοντική Αιμοδοσία και όπως πάντα το παρόν θα δώσει ο Ερυθρός Σταυρός και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών!

Μόνο δέκα λεπτά από τον χρόνο μας και η προσφορά μας προς τον συνάνθρωπο είναι ανεκτίμητης αξίας. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης, αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς. Στην Ρόδο ή ανάγκη αίματος ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι μεγάλη. Γι αυτό σας καλούμε όλους να στηρίξετε αυτήν την προσπάθεια, να γιορτάσετε μαζί μας και να προσφέρετε αίμα !

Για να δώσετε αίμα θα πρέπει:
Να έχετε μαζί σας την ταυτότητα σας
Να έχετε κοιμηθεί καλά το προηγούμενο βράδυ
Να έχετε φάει ένα καλό πρωινό
Να μην έχετε καταναλώσει αλκοόλ και φάρμακα
Σας περιμένουμε όλους ! rodosreport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση