GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Από τον Βασίλη Τσούγκαρη.  Στη χώρα του ΠΟΤΕ οι μέρες του καλοκαιριού βαδίζουν προς το τέλος τους. Οι ιθαγενείς, προς στιγμήν ξέχασαν...

Από τον Βασίλη Τσούγκαρη. 

Στη χώρα του ΠΟΤΕ οι μέρες του καλοκαιριού βαδίζουν προς το τέλος τους.
Οι ιθαγενείς, προς στιγμήν ξέχασαν τα προβλήματα τους, έκαναν τα μπάνια τους, και τώρα επιστρέφουν στην καθημερινότητα τους, μόνο που τους περιμένουν πολλές και άσχημες εκπλήξεις, και νέα οικονομική «αφαίμαξη».
Και δεν μιλώ για τους πλούσιους ιθαγενείς!
Αυτοί ΠΟΤΕ δεν πληρώνουν η αν πληρώσουν, θα δώσουν όποτε θέλουν, όσα θέλουν, ΑΝ θέλουν.
Η αφαίμαξη θα γίνει στους άλλους, τους φτωχούς ιθαγενείς, εκείνους που οι φύλαρχοι τους τους ξεγελούν πάντα με διάφορα μπιχλιμπίδια και ψευτιές, και σαν «αντάλλαγμα», τους παίρνουν ότι έχουν και δεν έχουν.
Στη χώρα του ΠΟΤΕ, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια έχει πιάσει τον «πάτο του πάτου».
Μόνο στη χώρα του ΠΟΤΕ άλλωστε θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο.
Σε καμία άλλη.
Και για να μην ξεχνιόμαστε, και για να μη βιάζονται να χαρούν όλοι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι όλα λειτουργούν στη χώρα και ότι ο φύλαρχος (ο αρχιυπηρέτης) και οι άλλοι, το «συμβούλιο» κάνουν δουλειά, πάμε να δούμε ένα ακόμα παράδειγμα, από τα χιλιάδες που έχει να κάνει με τι άλλο;
Με την απελπισία, με τον ανθρώπινο εξευτελισμό, με ΟΛΑ αυτά, για τα οποία ευθύνεται η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ των ανθρώπων για τον συνάνθρωπο, και η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ εκείνων που αντί να πασχίζουν (όπως είναι υποχρεωμένοι) για να λύνουν τα προβλήματα του «κράτους» εκείνοι πασχίζουν για την ΔΙΑΛΥΣΗ του, και την οριστική ΕΞΟΝΤΩΣΗ των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων που έκαναν το λάθος να ζουν στο κράτος αυτό.
Το παράδειγμα μας έχει να κάνει με την ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ στο σύστημα υγείας, και στα ΑΝΕΝΕΡΓΑ Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηριών.!
Είδαμε λοιπόν σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης, το παρακάτω μήνυμα προς την αρμόδια υφυπουργό υγείας το οποίο σας παρουσιάζω όπως ακριβώς είναι (φωτο) αλλά και την απάντηση της υφυπουργού!
Κυρία υφυπουργέ, ανησυχείτε τόσο πολύ για τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα εκείνων που γραφούν στη σελίδα σας, η μήπως ΔΕΝ θέλετε να βλέπουν ΟΛΟΙ δημόσια τις κραυγές απόγνωσης του κοσμάκη και το πόσο ΑΝΙΚΑΝΟΙ είστε;
Μάλλον για το δεύτερο ανησυχείτε, και όχι απλά ανησυχείτε, καίγεστε, γιατί όχι μόνο δεν καταστρέφετε την αξιοπρέπεια ΟΛΩΝ αυτών που είναι εγκλωβισμένοι στην αναμονή των ΚΕΠΑ, αλλά με παίζετε και με τις ζωές τους ΕΣΕΙΣ που υποτίθεται ότι κυβερνάτε και δίνετε «λύσεις».
Είστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.
ΒΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΣΤΕΛΕΧΩΣΤΕ ΤΑ ΚΕ.Π.Α ΤΩΡΑ.
Σταματήστε να κάνετε πειράματα με τις ζωές του κοσμάκη, σταματήστε να κουρελιάζετε την αξιοπρέπεια του.
Δεν υπάρχει άλλη υπομονή, και πριν την εξόντωση των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, να είστε σίγουροι ότι θα προηγηθεί η ΔΙΚΗ ΣΑΣ εξόντωση.
tsougarisgnomi@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση