GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτο: Διάσημη Ελληνίδα με τον πρώην σύζυγό της σε... υδροομασάζ! (Φωτογραφίες)

Η 39χρονη performer και ο 37χρονος επιχειρηματίας έχουν χωρίσει και παρά τη σχέση της διάσημης Ελληνίδας με νεότερό της άντρα, εκείνη...


Η 39χρονη performer και ο 37χρονος επιχειρηματίας έχουν χωρίσει και παρά τη σχέση της διάσημης Ελληνίδας με νεότερό της άντρα, εκείνη κάνει υδρομασάζ - και - με τον πρώην σύζυγό της!
Πάνω από ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που έγινε γνωστό ότι η 39χρονη performer και ο 37χρονος επιχειρηματίας αποφάσισαν αθόρυβα να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. Ωστόσο το πρώην ζευγάρι, που έχει κοινή επαγγελματική πορεία, διατηρεί άριστες σχέσεις, αφού αυτό που θέλουν πάνω απ' όλα είναι η ευτυχία των δύο παιδιών τους, της 8χρονης Νεφέλης και της 20 μηνών Ερωφίλης Ευαγγελίας, όπως έχουν αποφασίσει να τη βαφτίσουν το φθινόπωρο.



Κόντρα στις τελευταίες φήμες ότι η Νίνα Λοτσάρη χώρισε από τον 29χρονο αγαπημένο της, ποδοσφαιριστή Σπύρο Μπράτο, πρόσωπο από το φιλικό της περιβάλλον επισημαίνει: "Η Νίνα και ο Σπύρος δεν έχουν χωρίσει, συμπλήρωσαν κιόλας 16 μήνες σχέσης και είναι πολύ καλά μαζί" αποκάλυψε πηγή στο περιοδικό ΟΚ!.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση