GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαλκιδική: Δεν λειτούργησε την νύχτα το κέντρο διασκέδασης στην Καλλιθέα - Στον εισαγγελέα οι δύο συλληφθέντες

Δεν λειτούργησε την περασμένη νύχτα το κέντρο διασκέδασης στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, το οποίο τα ξημερώματα της Κυριακής, αγνοώντας τ...


Δεν λειτούργησε την περασμένη νύχτα το κέντρο διασκέδασης στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, το οποίο τα ξημερώματα της Κυριακής, αγνοώντας το 48ωρο "λουκέτο" που είχε επιβάλει μία μέρα νωρίτερα...

το ΣΔΟΕ για πλήθος φορολογικών παραβάσεων, άνοιξε κανονικά τις πύλες του σε δεκάδες θαμώνες, φιλοξενώντας το πρόγραμμα γνωστού καλλιτέχνη.

Το συγκεκριμένο κέντρο είναι πολύ πιθανό να παραμείνει κλειστό και το επόμενο διάστημα εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες αστυνομικών πηγών, σύμφωνα με τις οποίες, αυτό λειτουργούσε χωρίς την προβλεπόμενη άδεια.

Την ίδια ώρα, ερωτηματικά προκύπτουν για τη στάση του αρμόδιου τοπικού αστυνομικού τμήματος που ήταν επιφορτισμένο με την υποχρέωση εφαρμογής της σχετικής απόφασης του ΣΔΟΕ για την αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης. Ήδη, τέθηκε σε διαθεσιμότητα η διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κασσανδρείας, ενώ από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. διατάχθηκε η διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης για την επιβολή τυχόν πειθαρχικών ευθυνών σε βάρος αστυνομικών.

Στο μεταξύ, στην εισαγγελία Πολυγύρου Χαλκιδικής οδηγούνται ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και η κόρη του ιδιοκτήτη, που συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία για την υπόθεση. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης αναζητείται.
kerdos.gr

1 σχόλιο

  1. Οι προβλεπόμενες κυρώσεις είναι χαρακτηριστικές ενός κράτους για γέλια και για κλάματα. Σφράγισμα 48 ώρες και μετά τόσες μέρες και αν επαλειφθεί τόσοι μήνες. Συλλαμβάνουμε κάπου κάπου και τα αφεντικά για να δείξουμε ότι κάνουμε τη δουλειά μας. Τα κέντρα όμως λειτουργούν παρά τις αποφάσεις και έτσι δεν χάνουμε πεντάρα. Και βέβαια 'ωσπου να δικασθούν οι υποθέσεις πάει τελείωσε η σαιζόν, οι ιδιοκτήτες φορτωμένοι στο ρευστό και το ίδιο ικανοποιημένοι οι "προστάτιδες δυνάμεις". Νόμοι κράτους της ρεμούλας και της ξεδιαντροπιάς. Αν υπήρχε κράτος και σοβαρές δυνάμεις καταστολής ένας θα ήταν ο νόμος. Συλλαμβάνεσαι να μην εκδίδεις ούτε μια απόδειξη ; Οριστικό κλείσιμο του καταστήματος και οριστική άρση της Άδειας Λειτουργίας. Τότε μόνον θα συμμορφώνονταν οι ψευτόμαγγες και θα εισέπραττε το κράτος τα οφειλόμενα και ο πολίτης τα δικαιούμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση