GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο Ρώσος μεγιστάνας για τον οποίο η Μόνικα Μπελούτσι χώρισε τον Βενσάν Κασέλ [εικόνες]

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από τις υπογραφές τους στο διαζύγιο και ήδη άρχισαν οι φήμες για τον διάδοχο του Βενσάν Κασέλ στο πλευ...

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από τις υπογραφές τους στο διαζύγιο και ήδη άρχισαν οι φήμες για τον διάδοχο του Βενσάν Κασέλ στο πλευρό της Μόνικα Μπελούτσι. Σύμφωνα με δημοσίευμα της La Repubblica, η Ιταλίδα ηθοποιός φέρεται να έχει σχέση με Ρώσο μεγιστάνα.

Σύμφωνα με τη ρωσική ιστοσελίδα Spletnik.ru το φλερτ του Τέλμαν Ισμαΐλοφ στην εκρηκτική σταρ του κινηματογράφου ξεκίνησε από το 2009, όταν η Μπελούτσι είχε δώσει το παρών μαζί με άλλες διασημότητες στα εγκαίνια του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου του επιχειρηματία στην Τουρκία.

Ο 57χρονος περιγράφεται ως αμφιλεγόμενος και εκκεντρικός επιχειρηματίας- στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει προβλήματα με το νόμο στην πατρίδα του- ενώ συχνά επιδεικνύει τον πλούτο του. Οπως όταν πλήρωσε 1.4 εκατ. δολάρια σε διάσημους τραγουδιστές όπως η Τζένιφερ Λόπεζ και η Μαράια Κάρεϊ για να διασκεδάσουν τους καλεσμένους του στο πάρτι των γενεθλίων του.

1 σχόλιο

  1. Δημήτρης Κλ.28 Αυγ 2013, 10:58:00 μ.μ.

    Άσκοπη σπατάλη.
    Ξόδεψε για ένα καπρίτσιο 1,4 εκατομμύρια δολάρια!!!
    Ενώ θα μπορούσε να κάνει τόσα κοινωφελή έργα, που θα τον ευγνωμονούσαν γενιές και γενιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση