GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρωτοβουλία για την αναδιοργάνωση του δήμου Βόλου‏...

Ο δήμος Βόλου αποφάσισε να δημιουργήσει μια επιτροπή που θα ασχοληθεί με την αξιολόγηση και αναδιοργάνωση των δομών του. Η αξιολόγηση και...

Ο δήμος Βόλου αποφάσισε να δημιουργήσει μια επιτροπή που θα ασχοληθεί με την αξιολόγηση και αναδιοργάνωση των δομών του. Η αξιολόγηση και αναδιοργάνωση των δομών ενός δήμου όχι μόνο είναι απαραίτητη αλλά θα πρέπει να είναι και συνεχής και ευέλικτη, γιατί οι ανάγκες του δήμου αλλάζουν ανάλογα με την πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατάσταση τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο. Το πρώτο σκέλος λοιπόν της δουλειάς που θα κάνει η επιτροπή πρέπει να καταλήξει σε ένα μόνιμο σύστημα καταγραφής και αξιολόγησης των δομών, ενώ το δεύτερο μέρος σε ένα ευέλικτο οργανισμό που να έχει και εναλλακτικές διαδρομές.
Για να έχουν όμως όλα αυτά νόημα θα πρέπει να αποφασιστεί ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ η προτεραιότητα που θα δοθεί για τον δήμο στο άμεσο μέλλον (με ορίζοντα 10ετίας). Γιατί ανάλογα με τις πολιτικές προτεραιότητες μπορεί να αξιολογηθεί η σημερινή δομή και να αναδιοργανωθεί στο μέλλον.
Καλούνται λοιπόν ΟΛΟΙ οι εμπλεκόμενοι στα κοινά του δήμου να ξεκινήσουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με το πρώτο σκέλος της καταγραφής και αξιολόγησης να ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ στο σχέδιο της επόμενης δεκαετίας και στη συνέχεια να συνεχίσουν στο οργανόγραμμα του νέου δήμου.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι ου Βόλου θα καλέσουν σύντομα όλες τις πολιτικές δυνάμεις του Βόλου να καταθέσουν τα σχέδιά τους για το μέλλον. Αυτό μπορεί να αποτελέσει αφετηρία ευρύτερου διαλόγου για τον σχεδιασμό του νέου δήμου, έτσι ευχαρίστως αναλαμβάνουμε να συντονίσουμε την νέα πρωτοβουλία.
Για τους Οικολόγους Πράσινους Μαγνησίας
Θεολόγος Παρδαλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση