GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι μαυραγορίτες ξαναπιάνουν δουλειά. Στους φτωχούς τα σάπια τρόφιμα.....

Γράφει ο Ευαγγελιστριώτης. Στην Ελλάδα της φαιδρότητας, έχουμε συνηθίσει να ακούμε πολλά μεγαλόστομα από τους πολιτικούς μας ολετήρες...


Γράφει ο Ευαγγελιστριώτης.

Στην Ελλάδα της φαιδρότητας, έχουμε συνηθίσει να ακούμε πολλά μεγαλόστομα από τους πολιτικούς μας ολετήρες και αντί να τους πάρουμε στο ψιλό, όπως γίνεται στα Ελληνικά καφενεία, αναπαράγουμε τις βλακείες τους από τα ΜΜΕ της συμφοράς, με αποτέλεσμα οι φαιδρότητες της κοροϊδίας, να γίνονται αποδεκτές χωρίς ουδέν σχόλιο. Είπε προχθές ο Σημιτοπαπανδρεβενιζελοσαμαρικός υπουργός απευθυνόμενος στο πόπολο: «Συγκυριακή και παροδική η αύξηση του χρέους (έστω και αν αυτό έφτασε τα 321 δις ευρώ!!). Είπε και ένα άλλο υφυπουργικό αστέρι της πολιτικής κρεατομηχανής: «στην Ελλάδα παρουσιάζουμε μια ακαμψία (sic) στην πτώση των τιμών σε σχέση με την πτώση των εισοδημάτων»!
Μωρ΄ τι μας λές; Το σκεφτόσουν καιρό για να το διαπιστώσεις;
Και έτσι αποφάσισαν να μας ταΐσουν ληγμένα προθεσμιακώς τρόφιμα για να είναι πιο φτηνά!
Με λίγα λόγια αυτά που έπρεπε να τα αποσύρουν και να τα πετούν, τα σκουληκιασμένα, μας τα...
επιστρέφουν στο πιάτο για να τα φάνε οι φτωχοποιημένοι Έλληνες πολίτες. Κάτι όπως πετάς τα αποφάγια στα ζώα. Εδώ όμως πληρώνεις τα σάπια.
Οι μαυραγορίτες λοιπόν ξαναπιάνουν δουλειά. Και πότε την έχασαν θα μου πείτε;
Τρίβουν τα χέρια τους οι μεγαλομπακάληδες και οι άλλοι σχετικοί.
Χώρια που θα αρχίσουν και από τας Ευρώπας να μας στέλνουν όλα τους τα σαπάκια (αντί να τα πετούν) για να τα καταναλώσουν οι φτωχοέλληνες. Χώρια οι κομπίνες που ετοιμάζονται.
Ένα λογικότατο αίτημα είναι πως, αυτά τα τρόφιμα δεν πρέπει να επιβαρύνονται με ΦΠΑ ίσο με τα κανονικά μη ληγμένα προϊόντα. Όχι, λέει, διότι αυτό θα υπονόμευε το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής και τις προσπάθειες της χώρας να βγει στις αγορές μέσα στο 2014. (Άλλο παραμύθι). Εκείνο λοιπόν στο οποίο στοχεύουν οι ολετήρες μαζί με τους μαυραγορίτες, είναι να απομυζήσουν οι αδίστακτοι και το τελευταίο πενηνταράκι από την τσέπη των μη εχόντων για να τους καταντήσουν σαν τα ζώα…..
http://otwnagrafwn.blogspot.gr/2013/08/blog-post_4735.html

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση