GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θορυβεί και φωνασκεί ο Νικήτας

  Δια του… θορύβου προσπαθεί να κρατηθεί στην επικαιρότητα ο τέως δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης. Κάθε τρεις και λίγο, φωνασκεί και θορυβεί, ...

 
Δια του… θορύβου προσπαθεί να κρατηθεί στην επικαιρότητα ο τέως δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης. Κάθε τρεις και λίγο, φωνασκεί και θορυβεί, κάνοντας σκληρές δηλώσεις για τον… αγαπημένο του υπουργό, Γιάννη Στουρνάρα. 
Ο έμπειρος Κακλαμάνης , βλέποντας ότι η ΝΔ και ο πρωθυπουργός μάλλον δεν θα στηρίξουν την υποψηφιότητά του για το δήμο της Αθήνας, χτυπά σαν “χταπόδι″ τον υπουργό Οικονομικών, ευελπιστώντας ότι θα τον “ακούσει″ στο τέλος ο Σαμαράς. “Πλανάται πλάνην οικτράν” λένε από το Μαξίμου οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, οι οποίοι μάλιστα κατηγορούν τον Νικήτα Κακλαμάνη, για παλαιοκομματικές πρακτικές. “Ο Νικήτας ας συνεχίσει την… επανάστασή του από το καφέ του Pit στο Κολωνάκι κι ας αφήσει την κυβέρνηση να κάνει το έργο της… ” είναι το φαρμακερό σχόλιο, συμβούλου του Αντώνη Σαμαρά.
 Για τους μη γνωρίζοντες ο Νικήτας σχεδόν κάθε πρωί πολιτικολογεί και κάνει περισπούδαστες αναλύσεις στο γνωστό καφέ Pit, της Μηλιώνη στο Κολωνάκι. Στο Μαξίμου πάντως βλέπουν και κάτι άλλο πίσω από τα “πυροτεχνήματα” και τις φωνασκίες του τέως δημάρχου: την ταύτιση απόψεων με την Ντόρα Μπακογιάννη. Οι δύο καλοί φίλοι και τέως δήμαρχοι ασκούν το τελευταίο διάστημα σκληρή κριτική, σε κάθε ευκαιρία, στην κυβέρνηση και δη στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. Λες κι ο Στουρνάρας ακολουθεί τη δική του πολιτική και όχι την κυβερνητική πολιτική και τις εντολές του πρωθυπουργού. Απλά αυτά που σκέφτονται και θα ήθελαν να πουν δημοσίως για τον πρωθυπουργό δεν μπορούν να τα πουν. Διότι αν τα πουν, η διαγραφή τους τότε θα γίνει την ίδια στιγμή. Κι άντε μετά, στας δυσμάς της πολιτικής του καριέρας να ψάχνουν για πολιτική στέγη η Ντόρα κι ο Νικήτας… Δεν είναι κι εύκολο..!! 
http://www.kentrinews.gr/?p=4838#sthash.B1IcY523.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση