GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κυβέρνηση αρνήθηκε τις τροπολογίες κατά των πλειστηριασμών...

Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει δεκτές τις βουλευτικές τροπολογίες για την παράταση της αναστολής των πλειστηριασμών στην πρώτη κατοικ...

Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει δεκτές τις βουλευτικές τροπολογίες για την παράταση της αναστολής των πλειστηριασμών στην πρώτη κατοικία - δήλωσε σήμερα στη Βουλή, ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θ. Καράογλου, καθώς εξετάζει το ζήτημα η ίδια.
«Το θέμα είναι σοβαρό. Οι τροπολογίες δεν θα γίνουν δεκτές. Πρόκειται για ένα μείζονος σημασίας θέμα, στο οποίο η κυβέρνηση θα δώσει λύση στον κατάλληλο χρόνο» δήλωσε ο υπουργός.
Τις τροπολογίες είχαν καταθέσει οι  βουλευτές Γ. Κουράκος και Ν. Σταυρογιάννης (του πολιτικού φορέα "Νέα Μέρα") και οι Α. Λοβέρδος και Χ. Αηδόνης (εκ μέρους της "Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα").

1 σχόλιο

  1. ξυπνάτε ρε...Επιβάτης προς ελεγκτή: "Ονομάζομαι Θανάσης Καναούτης
    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"...ΟΧΙ ΝΕΟΣ 19 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ

    Ήταν περίπου 9 το πρωί. Μπαίνει μέσα σε λεωφορείο στη γραμμή του Δαφνιού, ελεγκτής.

    Ο κόσμος άρχισε να κοιτά αμήχανα μιας και πολλοί, φτωχοποιημένοι και άνεργοι, δεν είχαν εισιτήριο
    Πηγαίνει στον πρώτο επιβάτη και διεξάγεται ο ακόλουθος διάλογος:

    Ελεγκτής: Το εισιτήριο σας κύριε

    Επιβάτης (25ρης): Δεν έχω, είμαι άνεργος εδώ και 1,5 χρόνο και ψάχνω για δουλειά

    Ελεγκτής: Δεν μας ενδιαφέρει αυτό κύριε. Θα πρέπει να σας κόψω πρόστιμο. Δώστε μου σας παρακαλώ τα στοιχεία σας

    Επιβάτης: Ονομάζομαι Θανάσης Καναούτης, οδός Αναπαύσεως 57 - Περιστέρι

    Ο ελεγκτής έσκυψε το κεφάλι αντικρίζοντας την οργή στα μάτια του ανέργου επιβάτη καθώς και το βαρύ κλίμα που δημιούργηθηκε , σε βάρος του και από τους υπόλοιπους επιβάτες.

    Πήγε κατευθείαν στον οδηγό, κάτι του είπε και κατέβηκε στην αμέσως επόμενη στάση χωρίς να βγάλει άχνα και σταματώντας τον έλεγχο.

    Το συμβάν είναι αληθινό και συνέβη σε συναγωνιστή του Κινήματος Δεν Πληρώνω την στιγμή που ερχόταν να συμμετάσχει στην διαδήλωση διαμαρτυρίας μπροστά στο Υπουργείο Μεταφορών για την δολοφονία του Θανάση Καναούτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση