GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς να καθαρίσετε το μαγιό από την άμμο;

Δεν είναι τόσο δύσκολο Είναι ότι χειρότερο να κολλάει η άμμος μέσα στο μαγιό. Είμαστε σίγουροι ότι όσο κι αν έχετε προσπαθήσει να τη βγάλ...



Δεν είναι τόσο δύσκολο


Είναι ότι χειρότερο να κολλάει η άμμος μέσα στο μαγιό. Είμαστε σίγουροι ότι όσο κι αν έχετε προσπαθήσει να τη βγάλετε, δεν τα έχετε καταφέρει με τίποτα.

Όση ώρα κι αν αφήσετε το μαγιό σας στο νερό, ότι ειδικό σαπούνι κι αν επιστρατεύσετε η άμμος δεν πρόκειται να σας κάνει το χατίρι να βγει τόσο εύκολα. Για αυτό άλλωστε και τις περισσότερες φορές αυτά τα μαγιό δεν ξαναβλέπουν το φώς του ήλιου και την θάλασσα.

Όμως τώρα ήρθε η ώρα να τα βγάλετε από τη ντουλάπα σας και να τα καθαρίσετε έτσι όπως θα σας πούμε. Το μόνο που χρειάζεται είναι προσοχή στις κινήσεις σας. Βλέπετε η άμμος πάει και μπαίνει στη φόδρα του μαγιό για αυτό και δεν μπορείτε να τη βγάλετε.

Τι χρειάζεται να κάνετε; Να ξηλώσετε σιγά- σιγά τη ραφή ανάμεσα στη φόδρα και το ύφασμα του μαγιό. Προσοχή όχι όλη, ένα μικρό μέρος για να την ξανά ράψετε. Μόλις, λοιπόν, χωρίσετε τα δυο υφάσματα γυρίστε το μέσα – έξω και ρίξτε άφθονο νερό. Έτσι θα αποχαιρετήσετε την άμμο και θα καλωσορίσετε στην παραλία και πάλι το μαγιό σας.



queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση