GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ!

Στο «νησί των ιπποτών» κάνει διακοπές η πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να κάνει ηλιοθεραπεία στη...

Στο «νησί των ιπποτών» κάνει διακοπές η πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να κάνει ηλιοθεραπεία στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διαμένει με δύο διαφορετικά εξίσου όμως εντυπωσιακά μαγιό.

Κι ενώ ο φακός προσπαθούσε να απαθανατίσει κάθε της κίνηση εκείνη από την πλευρά της αποτύπωνε με το δικό της κινητό τη θέα που έβλεπε από την ξαπλώστρα.

Η Διονυσία Κουκίου δεν αρκέστηκε στη χαλάρωση και στην ηλιοθεραπεία αλλά επέλεξε να κάνει βόλτα και στο κέντρο του νησιού έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της Τάσο Μπερδέση.


















3 σχόλια

  1. Μπούτζουκας Τηλέμαχος14 Αυγ 2013, 3:15:00 π.μ.

    ΑΥΤΟΊ Η ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΜΕΛΏΝ ΠΙΑ ....ΔΥΣΤΗΧΩΣ

    Αν αυτοί που ήταν στον Ρέμο στη Μύκονο ήταν μια «εξαίρεση»

    κι αν αυτοί που ήταν στον Κιάμο στη Χαλκιδική ήταν μια ακόμη «εξαίρεση»

    αν αυτοί που τρέχουν στις συναυλίες του Βέρτη είναι μια άλλη «εξαίρεση»

    αυτοί που φέρνουν το «Πρώτο Θέμα» πρώτο σε κυκλοφορία είναι μια διαφορετική «εξαίρεση»

    αυτοί που συντηρούν αγοράζοντας όλα τα περιοδικά με τα κουτσομπολιά για τις άγνωστες βυζαρούδες των τηλεοπτικών πρωινάδικων είναι μια επιπλέον «εξαίρεση»

    οι μαυραγορίτες του χρυσού είναι μια εξαίρεση και αυτοί.. μέχρι και Ο ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ {ο παιχταράς} αγοράζει χρυσό ΝΌΜΙΜΑ??

    Αν πουλάς την χρυσή αγελαδίτσα του ΟΠΑΠ για 500.000 χιλιάδες ευρώ που χωρίς να κάνεις τίποτα σου κάνει τζίρο 1 δις τον χρόνο???


    ΕΕΕ συγγνώμη αλλά αν προσθέσεις αυτές κι άλλες τόσες εξαιρέσεις φτιάχνεις τον κανόνα τον νεολαμόγιων .. Μην τρελαθούμε κι εντελώς τώρα δηλαδή.

    Όταν βρεθεί πεινασμένος κόσμος στο δρόμο ΑΣΤΕΓΟΣ δε θα υπάρχει ούτε η πολυτέλεια για διαφωνίες μεταξύ συνιστωσών και γραμμών,

    ούτε ο χρόνος για διευκρινίσεις εκ μέρους των κυβερνητικών και συνεργαζόμενων βουλευτών…

    Εκεί στον πάτο που θα συναντηθούμε δε θα υπάρχει καιρός για αναδιαρθρώσεις και διορθωτικές κινήσεις.

    Θα είναι η τελευταία μάχη και νικητής θα βγει ο πιο απεγνωσμένος….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΕ ΤΑ ΞΕΚΩΛΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΠΑΙΚΤΩΝ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΩΡΑΙΕΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΘΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΕ ΤΑ ΞΕΚΩΛΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΠΑΙΚΤΩΝ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΩΡΑΙΕΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΘΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση