GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάλκινος ο Κωστάκης!

Το πρώτο ελληνικό μετάλλιο πανηγύρισε η ελληνική αποστολή στο Μόντρεαλ, στα πλαίσια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ΑμεΑ, που διεξάγεται στη...

Το πρώτο ελληνικό μετάλλιο πανηγύρισε η ελληνική αποστολή στο Μόντρεαλ, στα πλαίσια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ΑμεΑ, που διεξάγεται στην καναδική πόλη.

Ο πρωταθλητής και παρολυμπιονίκης μας Γιάννης Κωστάκης αγωνίστηκε στον τελικό των 200μ. ελεύθερο S3 και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο σημειώνοντας χρόνο 3:55.45.

Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Ουκρανός Dmytro Vynohradets με 3:36.82 και το ασημένιο μετάλλιο πήγε στον Ισπανό Miguel Angel Martinez Tajuel με χρόνο 3:48.82.

Στον δεύτερο τελικό της ημέρας με ελληνικό ενδιαφέρον τα 50μ. πεταλούδα S5, ο Αντώνης Τσαπατάκης τερμάτισε στην έκτη θέση με χρόνο 42.69.

Το χρυσό μετάλλιο πήρε ο Αμερικανός Roy Perkins με χρόνο 34.55, στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Βραζιλιάνος Daniel Dias με χρόνο 34.78, ενώ τρίτος τερμάτισε ο Βρετανός Andrew Mullen με χρόνο 38.18.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των τελικών, όπου υπήρχε ελληνική συμμετοχή.

Οι αγώνες συνεχίζονται αύριο στις 16:00 ώρα Ελλάδας με τους προκριματικούς της δεύτερης ημέρας, ενώ από ελληνικής πλευράς έχουμε τη συμμετοχή , της Χρυσούλας Αντωνιάδου στα 100μ. πρόσθιο SB4, ενώ στους απογευματινούς τελικούς χωρίς προκριματικές σειρές θα δούμε τον Αντώνη Τσαπατάκη στα 100μ. πρόσθιο SB4, τον Γιάννη Κωστάκη στα 50μ. πρόσθιο SB2 και τον Παναγιώτη Χρηστάκη στα 100μ. πρόσθιο SB6.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση