GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατακραυγή – Φωτογραφίες από το λιντσάρισμα των μεταναστών

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει η άγρια επίθεση εναντίον δύο μεταναστών στο Ηράκλειο το βράδυ της περασμένης Τρίτης. Σύμφωνα με τι...


Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει η άγρια επίθεση εναντίον δύο μεταναστών στο Ηράκλειο το βράδυ της περασμένης Τρίτης. Σύμφωνα με τις καταγγελίες οι δύο νεαροί αλλοδαποί δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από μία ομάδα κουκουλοφόρων. Οι δύο νεαροί από το Πακιστάν άνδρες αποτάθηκαν στη Διεθνή Αμνηστία για βοήθεια, λέγοντας ότι ήταν πολύ φοβισμένοι για να αναφέρουν το ζήτημα στην αστυνομία ή να αναζητήσουν ιατρική βοήθεια μήπως απελαθούν. Την ίδια ώρα οι φωτογραφίες από τα θύματα συγκλονίζουν.
Τα θύματα της επίθεσης δήλωσαν στη Διεθνή Αμνηστία ότι περπατούσαν κατά μήκος ενός δρόμου στην πόλη του Ηρακλείου, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, όταν περίπου 20 άντρες ντυμένοι στα μαύρα τους περικύκλωσαν με αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.
Αφού ρώτησαν τους μετανάστες από πού κατάγονται, ο όχλος τους επιτέθηκε χωρίς καμία πρόκληση, τους μαχαίρωσαν και στη συνέχεια, αφού τους έριξαν στο έδαφος, τους κλοτσούσαν. Την Τρίτη το απόγευμα μέλη της Διεθνούς Αμνηστίας φρόντισαν να δοθεί ιατρική περίθαλψη στα θύματα, σε συνέχεια αιτήματος τους για βοήθεια από την οργάνωση.
http://www.prismanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση