GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αδελφή του Δημάρχου Ιθάκης «ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ.. ΚΗΔΕΙΕΣ»!

Η Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ιθάκης κ. Νίκη Κασσιανού & αδελφή του Δημάρχου Ιθάκης κ. Ιωάννη Κασσιανού, μέσω της ιστοσελίδας τ...

Η Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ιθάκης κ. Νίκη Κασσιανού & αδελφή του Δημάρχου Ιθάκης κ. Ιωάννη Κασσιανού, μέσω της ιστοσελίδας της «Εν Ιθάκη» (enithaki.blogspot.com) απειλεί ξεκάθαρα τη ζωή των δύο πρώην δημάρχων Ιθάκης Σπύρο Αρσένη (1975-1994) και Τηλέμαχο Καραβία (1995-2006) γράφοντας ότι το 2013 είναι προϋπολογισθέντα στη στήλη των γενικών εξόδων του δημοτικού προϋπολογισμού κονδύλι 3000 ευρώ με το χαρακτηρισμό «ΚΗΔΕΙΕΣ ΔΗΜΑΡΧΩΝ».
Ο κ. Αρσένης ερωτηθείς επ’ αυτού δήλωσε:«Επειδή οι στιγμές για τον αδελφό της Δήμαρχο είναι κρίσιμες (Παύση απ’ τα καθήκοντα του μετά από απόφαση πειθαρχικού συμβουλίου του ΥΠ.ΕΣ) δεν αποκλείεται τίποτα από τα αδέλφια. Εγώ μάλιστα που προέρχομαι από εγχείρηση ανοικτής καρδιάς ένα σπρώξιμο στους σκοτεινούς δρόμους της Ιθάκης “χρειάζομαι” για να καλυφθούν τα έξοδα κηδείας! Μήπως αυτό έχει προγραμματίσει η κυρία πρόεδρος του Δ.Σ. Ιθάκης που έχει ξεφτιλίσει το αξίωμα της με την συμπεριφορά της; Φαίνεται ότι “Μωραίνει Κύριος”. Πάντως ας το έχει υπόψη του ο κύριος Εισαγγελέας του νομού έως ότου εκδικαστεί η μήνυση μου εναντίον της».
Ορίστε το δημοσίευμα της κας Προέδρου «Νίκης»:

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013
Κύριε Αρσένη και κε Καραβία, συνειδητοποιήστε επιτέλους, ότι ο Δήμος σταμάτησε να είναι τροφοδότης σας.


Σαράντα χρόνια εσείς κε Αρσένη κι άλλα δώδεκα εσείς κε Καραβία, χρησιμοποιούσατε το ταμείο του Δήμου, για την τροφοδοσία σας και την επιβίωσή σας, εισπράττοντας και….κανονικά και…ακανόνιστα!

Κι εκτός αυτού ο Δήμος, εξασφάλισε και στους δύο τα γεράματά σας, βγάζοντας σας ικανοποιητικές συντάξεις. Προσωπικά δεν το αποδέχομαι αυτό βέβαια, γιατί εσείς χρωστάτε στο Δήμο κι όχι ο Δήμος σε σας, αλλά αυτό δεν έχει σημασία…..αφού το λέει ο νόμος!!!
Επιτέλους!!! Δεν μπορείτε να χωνέψετε πως ο Δήμος, εκτός από σας, έχει άλλους 3.398 δημότες? Δε μπορείτε να καταλάβετε πως η κάνουλα για σας έκλεισε και ν΄αφήστε το Δήμο ήσυχο?
Αγανάχτησε ο κόσμος, να γυρεύετε ακόμη από το Δήμο!!
Ο ένας να γυρεύει φαϊ κι ο άλλος τρία χιλιάρικα…..
Τι χούι είναι και τούτο!!!! Τι ισόβιο κόλλημα στο ταμείο του Δήμου!!
Συνειδητοποιήσετε επιτέλους, ότι το επόμενο κοντύλι προγραμματισμένο για σας, είναι 3.000 ευρώ, προϋπολογισμένα για το 2013 στη στήλη γενικών εξόδων του προϋπολογισμού, με το χαρακτηρισμό «κηδείες δημάρχων».
Niki
http://thiaki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση