GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Γκλόρια Έστεφαν έγινε γιαγιά και δηλώνει ερωτευμένη με τον εγγονό της!

Η Γκλόρια Έστεφαν την οποία λατρέψαμε για τη λάτιν μουσική που μας χάρισε τις τελευταίες δύο δεκαετίες, έγινε γιαγιά και μάλιστα δηλώνει ...



Η Γκλόρια Έστεφαν την οποία λατρέψαμε για τη λάτιν μουσική που μας χάρισε τις τελευταίες δύο δεκαετίες, έγινε γιαγιά και μάλιστα δηλώνει ερωτευμένη με τον εγγονό της.


Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η ίδια δήλωσε: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του! Μένει πολύ κοντά μου και μπορώ να πηγαίνω συχνά και να παίζω μαζί του όποτε μπορώ, ή έρχεται εκείνος στο σπίτι μου και τον βάζω να παίζει στην κούνια, την ίδια που είχα και την κόρη μου Έμιλι όταν ήταν εκείνη μωρό» δήλωσε η ίδια.

Επίσης πρόσθεσε: «Περπατάει μέσα σε όλο το σπίτι και του αρέσει να μου δείχνει τα παιχνίδια του ενώ μου πιάνει το χέρι και μου ζητάει να τον ακολουθήσω όπου πηγαίνει. Είναι ευλογία που τον έχει η οικογένεια και με κάνει να νιώθω πολύ χαρούμενη που βλέπω τη σχέση που έχει ο γιος μου μαζί του».


mothersblog

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση