GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τέρενς Κουίκ τα χώνει άγρια στην Ζέττα Μακρή που τον "περιπαίζει"...

ΟΞΥΤΑΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΑΜΟΥ: «ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧ...

ΟΞΥΤΑΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΑΜΟΥ:
«ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΚΟΛΑΒΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΕΦΕΛΩΔΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ». «ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΝ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΡΕΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ»
Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:
«Για πολλοστή φορά αναγκάζομαι να διαμαρτυρηθώ δημοσίως, για τις απαράδεκτες απαντήσεις που λαμβάνω σε Ερωτήσεις μου από τα αρμόδια μέλη της κυβέρνησης.
Οι δικολαβίες και οι νεφελώδεις βερμπαλισμοί πρέπει να σταματήσουν.
Οι Έλληνες Βουλευτές (και τουλάχιστον σε ό, τι με αφορά) δεν είναι παιδάκια του Νηπιαγωγείου για να τα κοροϊδεύει ασύστολα ο κάθε Υπουργός ή Υφυπουργός.
Επί του προκειμένου, απευθυνόμενος στο Υπουργείο Υγείας, ρώτησα για την έλλειψη Επόπτη Δημόσιας Υγείας στην Ικαρία, μετά την παραίτηση, από τον Απρίλιο του 2010, της κας Δήμητρας Μαρκέα.
Η απάντηση της Υφυπουργού Ζέττας Μακρή, όφειλε να είναι απλή και ξεκάθαρη και όχι να με… περιπαίζει (έτσι νομίζει) με δύο κείμενα σε τέσσερις σελίδες Α4.
Η κα Μακρή, όφειλε με την υπογραφή της όχι να με ενημερώσει για το αν η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου «είχε προβεί σε ενέργειες αντικατάστασης της παραιτηθείσας υπαλλήλου», αλλά να παραδεχθεί ευθέως ότι η θέση αυτή παραμένει τρία χρόνια κενή, επειδή έτσι το επιβάλλουν οι μνημονιακές πολιτικές της τρόικας που ακολουθεί η συγκυβέρνηση στην οποία μετέχει. Έτσι. Απλά και ξάστερα.
Επιπλέον, εξοργίζομαι με τη νοοτροπία του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους, ότι όσοι ερευνούν ένα θέμα δημοσίου ενδιαφέροντος, είναι καιροσκόποι και παραπληροφορητές.
Εγώ προσωπικά, μετά από τα 45 χρόνια της δημοσιογραφικής μου εμπειρίας, θα συνεχίσω να ερευνώ τα πάντα που διαβιβάζονται στο Γραφείο μου, όπως το ίδιο οφείλουν να πράττουν και όλοι οι Πολιτευτές μας, τόσο στη Σάμο, όσο και σε όλη την Επικράτεια.
Λυπάμαι αν ενοχλούμε. Αλλά θα συνεχίσουμε να το πράττουμε.
Απλά να έχουν υπόψη τους κάποιοι, ότι προσβολή στο πρόσωπο ενός Πολιτευτή μας, είναι προσβολή σε όλο το Κίνημα».

1 σχόλιο

  1. Οργή στους πολίτες. Ατελείωτες ουρές σε εφορίες και τράπεζες για τους φόρους ακινήτων. Μας έκαναν Σοβιετική Ένωση, με ατελείωτες ουρές σε ΔΕΗ, εφορία, τράπεζες, χαράτσια στην ιδιωτική ακίνητη περιουσία ( ουσιαστικά έχουμε δήμευση περιουσιών, έμμεση )η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και όχι οι κακοί κομμουνισταί, όπως μας φόβιζαν και τους ψηφίζαμε ! Άφησαν χωρίς δουλειά τους νέους, απολύσεις, φόρους και χαράτσια, μόνο αυτοί περνάνε ζωή και κότα σε κότερα και πολυτελή ξενοδοχεία. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μας κατέστρεψαν και οι μόνοι ψηφοφόροι που τους έχουν απομείνει είναι κάτι κομματόσκυλα και ηλικιωμένοι άνω των 65 ετών και οι φοροφυγάδες που τρώνε με χρυσά κουτάλια και όσοι έχουν μαύρα ή άσπρα λεφτά στο εξωτερικό. Έτσι, πολύ απλά ο Σύριζα θα πάρει πάνω από 35%, η Χρυσή Αυγή 25% και οι ΑΝΕΛ του Καμμένου- Δημαρά- Μαριά θα πιάσουν 15% και άνω. Ο ελληνικός λαός δεν ξεχνά. Το μαύρισμα στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ θα είναι τρομακτικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση