GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καίγονται βίλες σταρ του Χόλιγουντ...

Η φωτιά έχει κάψει, περισσότερα από 42.000 εκτάρια βλάστησης ενώ οι δυνάμεις της πυροσβεστικής έχουν καταφέρει να ελέγξουν μόνο το 8%, απ...

Η φωτιά έχει κάψει, περισσότερα από 42.000 εκτάρια βλάστησης ενώ οι δυνάμεις της πυροσβεστικής έχουν καταφέρει να ελέγξουν μόνο το 8%, από τα μέτωπά της, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα Inciweb, που παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις πυρκαγιές.
Οι αρχές διέταξαν την εκκένωση 2.200 κατοικιών σε μια περιοχή όπου πολλά κινηματογραφικά αστέρια, όπως ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ο Μπρους Γουίλις, ο Τομ Χανκς και ο Ρίτσαρντ Ντρέιφους έχουν σπίτια, καθώς εκεί βρίσκεται ένα δημοφιλές θέρετρο χειμερινών διακοπών με πίστες για σκι.
Οι κλιματολογικές συνθήκες, που επικρατούσαν τη Δευτέρα, με υψηλές θερμοκρασίες 33 βαθμών Κελσίου και συνεχείς ισχυρούς ανέμους, δυσκολεύουν το έργο των πυροσβεστών, ενώ η κατάσταση περιπλέκεται από το ορεινό ανάγλυφο και την δύσκολη πρόσβαση, στην περιοχή όπου μαίνεται η πυρκαγιά. Η φωτιά ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα όταν ένα αυτοκίνητο έπιασε φωτιά σε ένα κοντινό αυτοκινητόδρομο. Δύο πυροσβέστες τραυματίστηκαν ελαφρά στις επιχειρήσεις κατάσβεσης.
Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Στην Ελλάδα, λένε, έβαζαν τις φωτιές το 2007 οι Αμερικανοί, για να ανατρέψουν τον Καραμανλή.

    Στην Αμερική ποιος και γιατί τις βάζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση