GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Τζένη Κοσμίδου απόλαυσε την απόδραση της στην όμορφη Αίγινα

Στην όμορφη Αίγινα πέρασε μία αξέχαστη εβδομάδα η αγαπημένη μας ηθοποιός, συγγραφέας, σεναριογράφος και θεατρική σκηνοθέτης Τζένη Κοσμίδου....

Στην όμορφη Αίγινα πέρασε μία αξέχαστη εβδομάδα η αγαπημένη μας ηθοποιός, συγγραφέας, σεναριογράφος και θεατρική σκηνοθέτης Τζένη Κοσμίδου.
Αποφασισμένη να μην αφήσει ανεκμετάλλευτη ούτε μία καλοκαιρινή μέρα η αγαπημένη μας Τζένη έσπευσε να περάσει στην πανέμορφη Αίγινα τις λίγες ελεύθερες μέρες που είχε λίγο πριν μεταφερθεί στις Σέρρες για τις τελευταίες παραστάσεις της περιοδείας της επιτυχημένης κωμωδίας του Γιώργου Μακρή « Θου Κύριε. Οι φοροφυγάδες!» στην οποία είχαμε την χαρά να την απολαύσουμε φέτος το καλοκαίρι.
Μετά από όλα αυτά τα μαζεμένα ταξίδια που έκανε ανά την Ελλάδα για τις ανάγκες της περιοδείας φαίνετε πως η Τζένη είχε ανάγκη από έναν κοντινό προορισμό που δεν θα στερούταν όμως σε ομορφιά και γραφικότητα. Έτσι διάλεξε την όμορφη Αίγινα και οι φωτογραφίες δείχνουν ξεκάθαρα πως απόλαυσε κάθε λεπτό αυτής της επιλογής της.
Εμείς της ευχόμαστε τα καλύτερα αφού είμαστε σίγουροι πως όλες αυτές οι μικροαποδράσεις της θα μετατραπούν σε πηγή έμπνευσης νέων ιδιαίτερων δημιουργιών που θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε τον χειμώνα όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

3 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση