GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρέθηκε νεκρός ο Μιχάλης Ασλάνης...

Το μεσημέρι της Τρίτης και ύστερα από δύο μέρες κλεισμένος σπίτι του, ο Μιχάλης Ασλάνης βρέθηκε νεκρός. Ανακοπή καρδιάς το αίτιο θανάτου,...

Το μεσημέρι της Τρίτης και ύστερα από δύο μέρες κλεισμένος σπίτι του, ο Μιχάλης Ασλάνης βρέθηκε νεκρός. Ανακοπή καρδιάς το αίτιο θανάτου, ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες, φήμες και μια περίεργη γκρίζα ατμόσφαιρα που κάνουν λόγο για απόπειρες αυτοκτονίας και μια τραγικά οδηγούμενη κατάσταση στη ζωή του Έλληνα σχεδιαστή.
O 65χρονος σχεδιαστής βρέθηκε νεκρός στην κρεβατοκάμαρά του στο Κολονάκι στην οδό Σκουφά 21. Αρκετοί αναζητούσαν τον σχεδιαστή τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο οποίος δεν απαντούσε τα τηλεφωνήματα. Κάποιοι θεώρησαν ότι έλειπε σε διακοπές ωστόσο την Τετάρτη η υπεύθυνη του ατελιέ του, μπήκε στο διαμέρισμά του και τον αντίκρισε νεκρό.
Η αστυνομία έχει σπεύσει στον τόπο όπου ο Μιχάλης Ασλάνης άφησε την τελευταία του πνοή και διενεργεί έρευνες για τα αίτια του θανάτου του, ο οποίος υπολογίζεται τα ξημερώματα της Τετάρτης (28/8). Εκτός από τις αρχές και τον ιατροδικαστή, στο σημείο έσπευσε η καλή του φίλη Βάνα Μπάρμπα, αρκετά μοντέλα και σχεδιαστές μόδας.
Μέχρι στιγμής, είναι ακόμα νωρίς να διευκρινιστεί αν επρόκειτο για αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πιθανότητα ισχύει η πρώτη εκδοχή. Μάλιστα, πηγές αναφέρουν ότι δίπλα από τον σχεδιαστή αλλά και σε άλλα μέρη του σπιτιού βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ψυχοφαρμάκων.
Ο σχεδιαστής αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και σε κατά καιρούς συνεντεύξεις του είχε μιλήσει για το πολύ δύσκολο διάστημα που περνούσε.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Cosmo.gr, από το πρωί της Δευτέρας ήταν κλεισμένος στο σπίτι του και δεν τον είχε δει κανένας δικός του άνθρωπος. Οι ίδιες πηγές λένε ότι η απόπειρα (και δυστυχώς που είχε και το τραγικό αποτέλεσμα) αυτοκτονίας του σχεδιαστή έγινε το βράδυ της Τρίτης και το μεσημέρι της Τετάρτης τον βρήκαν στο Κολωνάκι, ενώ υπάρχουν φήμες και για κάποιες άλλες απόπειρες αυτοκτονίας τον τελευταίο χρόνο, οι οποίες προφανώς και δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν.
Ωστόσο, από το νοσοκομείο οι γιατροί κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς, χωρίς ωστόσο να γίνεται λόγος για κάτι που μπορεί να την προκάλεσε.
Πηγές κάνουν λόγο για ύπαρξη σημειωμάτων που ανέφερε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε. Όμως, ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση