GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίθανο συμβάν στη Λάρισα: Μηχανοδηγός έδωσε στην ανήλικη κόρη του να οδηγήσει τον συρμό του Προαστιακού!

Θεωρούνται ιδιαιτέρως τολμηροί οι γονείς που μαθαίνουν οι ίδιοι στα παιδιά τους να οδηγούν αυτοκίνητο πριν πάρουν δίπλωμα οδήγησης. Ωστόσ...

Θεωρούνται ιδιαιτέρως τολμηροί οι γονείς που μαθαίνουν οι ίδιοι στα παιδιά τους να οδηγούν αυτοκίνητο πριν πάρουν δίπλωμα οδήγησης. Ωστόσο στη Λάρισα συνέβη το απίθανο. Μηχανοδηγός του ΟΣΕ έδωσε στην έφηβη κόρη του να οδηγήσει τον συρμό του Προαστιακού και μάλιστα με το τρένο γεμάτο επιβάτες.
Στις διαμαρτυρίες των επιβατών που αντελήφθησαν το πρωτοφανές συμβάν δόθηκε η απίθανη απάντηση από τον ελεγκτή της αμαξοστοιχίας: «Μα είναι πανεύκολη υπόθεση να οδηγείς τρένο. Και αφού την επιτηρεί άλλωστε την κόρη του, δεν τον βλέπετε που είναι δίπλα της;»
Σύμφωνα με την καταγγελία Λαρισαίας, που ακόμη προσπαθεί αν συνέλθει από το συμβάν και η οποία κατέθεσε έγγραφη καταγγελία αμέσως μετά τη αποβίβαση στο σταθμό της Λάρισας, το τρένο της Κυριακής των 6.27΄ από Νέους Πόρους ήταν γεμάτο κόσμο. Εκείνοι που κάθονταν στο πρώτο βαγόνι είδαν την κοπελίτσα με το σορτς και το σακίδιο να μπαίνει στον θάλαμο του μηχανοδηγού. Κάθισε για λίγο στη θέση του συνοδηγού αλλά εν συνεχεία εκείνος της παραχώρησε το κάθισμα του οδηγού κι αυτή ανέλαβε τη διεύθυνση του τρένου μετά τον σιδηροδρομικό σταθμό Ραψάνης.
Το κορίτσι, γενικά οδήγησε καλά. Εκτός από ένα απότομο φρενάρισμα λίγο πριν το τούνελ των Τεμπών. Και μετά τις διαμαρτυρίες των επιβατών που κάθονταν στις πρώτες θέσεις και αντελήφθησαν τι συνέβαινε, υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει πρόωρα το μάθημα οδήγησης τρένου.
Πηγή: eleftheria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση