GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φθιώτιδα: Τα ήπιαν και μαχαίρωσε τον κουνιάδο του

Δεν είχε αίσια έκβαση η νυχτερινή βόλτα που έκαναν δυο άνδρες, 32 και 26 χρόνων το Σάββατο. Ο 32χρονος, μαχαιρώθηκε από τον 26χρονο γαμ...

Δεν είχε αίσια έκβαση η νυχτερινή βόλτα που έκαναν δυο άνδρες, 32 και 26 χρόνων το Σάββατο.
Ο 32χρονος, μαχαιρώθηκε από τον 26χρονο γαμπρό του, γύρω στις 05:15 τα ξημερώματα στην Τραγάνα Φθιώτιδας, την ώρα που επέστρεφαν με τα πόδια στο σπίτι.
Αιτία ήταν ένας καβγάς που ξέσπασε ανάμεσα στους δυο άνδρες. Τότε, σύμφωνα με το «Lamiareport.gr», ο 26χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και κάρφωσε στον θώρακα και την πλάτη τον κουνιάδο του. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, αφήνοντας αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου τον 32χρονο.
"Τσακωθήκαμε. Δεν θυμάμαι γιατί. Ήμουν μεθυσμένος δεν ήξερα τι έκανα...", είπε λίγες ώρες αργότερα στους αστυνομικούς του Α.Τ. Αταλάντης ο 26χρονος δράστης, ο οποίος συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Ο 26χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ οι αστυνομικοί περιμένουν να πάρουν κατάθεση και από το θύμα, όταν θα το επιτρέψουν οι γιατροί, για να μάθουν ίσως περισσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση