GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν έχουν να πληρώσουν το νερό και τους βγάζουν τα υδρόμετρα στην Ιεράπετρα!

Σε οικονομικό αδιέξοδο βρίσκονται οι αγρότες της Ιεράπετρας, οι οποίοι βλέπουν την κρίση να τους έχει φέρει σε τέτοιο σημείο, ώστε να α...

Σε οικονομικό αδιέξοδο βρίσκονται οι αγρότες της Ιεράπετρας, οι οποίοι βλέπουν την κρίση να τους έχει φέρει σε τέτοιο σημείο, ώστε να αδυνατούν να πληρώσουν ακόμη και το νερό...
άρδευσης!

Οι αγρότες, όπως τονίζεται σε επιστολή που απέστειλαν αγροτικοί σύλλογοι της ευρύτερης περιοχής, δεν μπορούν να ανταποκριθούν στη οικονομική υποχρέωση και περιμένουν την επιστροφή του ΦΠΑ για να καταβάλλουν το αντίτιμο για την άρδευση.

Μέχρι να γίνει όμως αυτό, κάνουν έκκληση προς τους ΤΟΕΒ Ιεράπετρας, Καββουσίου - Παχειάς Άμμου, Κουτσουρά, Σχινοκαψάλων και Καλαμαύκας, προκειμένου να μην προχωρήσει στην αφαίρεση των υδρομέτρων που είναι τοποθετημένα στις καλλιέργειες!

«Αγαπητοί κύριοι,

Απευθυνόμαστε σε σας αφουγκραζόμενοι τους αγρότες της περιοχής ευθύνης μας, που λόγω οικονομικής δυσπραγίας, αδυνατούν προς στιγμήν να εκπληρώσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους σε εσάς (δηλ., τα τέλη άρδευσης).

Ζητάμε λοιπόν, να αναστείλετε προσωρινά τις οποιεσδήποτε κυρώσεις (αφαίρεση υδρομέτρων) προς τους αγρότες της περιοχής σας, με χρονικό ορίζοντα τουλάχιστο μέχρι την καταβολή της επιστροφής του ΦΠΑ.

Πιστεύοντας ότι για ακόμη μια φορά θα δείξετε τον κοινωνικό σας χαρακτήρα και θα ανταποκριθείτε θετικά στο αίτημά μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων», καταλήγει η επιστολή που υπογράφει ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος του Δήμου Ιεράπετρας.

creteplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση