GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φτιάξτε μόνες φυσικές μάσκες προσώπου για νεανικό δέρμα

Αποκτήστε νεανικό και σφριγηλό δέρμα χωρίς να ξοδευτείτε με φυσικές μάσκες προσώπου φτιαγμένες από τα χεράκια σας... Με τη δύναμη τ...


Αποκτήστε νεανικό και σφριγηλό δέρμα χωρίς να ξοδευτείτε με φυσικές μάσκες προσώπου φτιαγμένες από τα χεράκια σας...
Με τη δύναμη της φύσης μπορείτε να φτιάξετε σπιτικές μάσκες που μπορούν να σας προσφέρουν ενυδάτωση,καθαρισμό, αλλά και λαμπερό, σφριγηλό και χωρίς ρυτίδες πρόσωπο. Αποκτήστε λοιπόν ένα φρέσκο και νεανικό δέρμα χωρίς να ξοδέψετε χρήματα αγοράζοντας προϊόντας της αγοράς. Διαβάστε παρακάτω τις 5 προτάσεις του lifezone και αλλάξτε πρόσωπο!

Αβοκάντο: Είναι πλούσιο σε βιταμίνες A,B,C,E , διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος, μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων λόγω των λιπαρών οξέων Ωμέγα- 3 που περιέχει και έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες σε ότι αφορά το δέρμα.

Μάσκα προσώπου

Συστατικά: 1 αβοκάντο, 1 κουτάλι του γλυκού μέλι, 1 κουτάλι γιαούρτι.
Εκτέλεση: Βάζετε τα παραπάνω σε ένα μεγάλο μπολ και τα λιώνετε. Στη συνέχεια βάζετε το μείγμα στο ψυγείο για 45 λεπτά και αμέσως μετά εφαρμόζετε τη μάσκα στο πρόσωπο για 15 λεπτά το πολύ. Απομακρύνετε τη μάσκα με νερό.

Λιναρόσπορος: Περιέχει ασβέστιο, Ωμέγα –3 κσι Ωμεγα-6 λιπαρά οξέα. Βοηθάει να αποκτήσουμε ή να διατηρήσουμε σφριγηλό δέρμα, να μειώσουμε τις ρυτίδες και γενικά να αποκτήσουμε νεανική επιδερμίδα.

Μάσκα προσώπου

Συστατικά: 1 κουταλιά λιναρόσπορου, 2 σταγόνες νερολί (αιθέριο έλαιο) και 250 ml νερό.
Εκτέλεση: Βάλτε το λιναρόσπορο μαζί με το νερό σε ένα μεγάλο μπόλ ή λεκάνη έως ότου δείτε το μείγμα να μετατραπεί σε ζελέ. Στη συνέχεια ρίξτε το αιθέριο έλαιο και βάλτε τη μάσκα στο πρόσωπο. Ξεβγάλετε με νερό όταν η μάσκα αρχίζει να στεγνώνει.

Μαγιά μπίρας: Πλούσια σε μαγνήσιο, ψευδάργυρο, πρωτεΐνη και Β-βιταμίνες. Βοηθάει στη θεραπεία δερματικών παθήσεων που συνδέονται με την ξηρότητα.

Μάσκα προσώπου

Συστατικά: 1 κουταλιά μαγιά μπίρας, λιωμένοι σπόροι μάραθου ( 1 κουταλάκι), 150 ml νερό
Εκτέλεση: Βράστε τους σπόρους μάραθου για λίγα λεπτά σε 150 ml νερού και μετά σουρώστε τους. Το αφήνετε να κρυώσει και ρίχνετε μέσα τη μαγιά μπίρας. Βάλτε το μείγμα στο πρόσωπο για 15 λεπτά και ξεβγάλετε με ζεστό νερό.

Γκρέιπφρουτ: Πλούσιο σε βιταμίνη C, κάλιο, βήτα καροτίνη , φυτικές ίνες και φλαβονοειδή. Έχει αντιοξειδωτική και αποτοξινωτική δράση. Βοηθά στη διατήρηση της νεότητας.

Μάσκα προσώπου

Συστατικά: 1 γκρέιπφρουτ και 1 γιαούρτι
Εκτέλεση: Καθαρίστε το γκρέιπφρουτ και κόψτε το σε κομματάκια, βγάλτε την άσπρη ψίχα και τους σπόρους. Βάλτε το γκρέιπφρουτ σε ένα μπλέντερ μαζί με το γιαούρτι. Αφήστε το μείγμα στο ψυγείο για 45 λεπτά περίπου και στη συνέχεια κάντε επάλειψη στο πρόσωπο. Αφήστε το για 15 λεπτά και μετά ξεβγάλετε με νερό.

Μαιντανός: Περιέχει Βιταμίνες A, B, C αλλά και σίδηρο, ασβέστιο και κάλιο. Ανάμεσα σε άλλα ο μαϊντανός ως φυσικό θεραπευτικό προϊόν βοηθά στη νεότητα λόγω των πλούσιων συστατικών που περιέχει.

Μάσκα προσώπου

Συστατικά: Λίγος ψιλοκομμένος μαϊντανός, 1 κουταλιά μέλι και ελάχιστο γάλα.
Εκτέλεση: Βάλτε τα παραπάνω υλικά σε ένα μπόλ και ανακατέψτε τα έως ότου γίνουν κρέμα. Στη συνέχεια βάλτε το μείγμα στο πρόσωπο για μισή ώρα περίπου. Ξεβγάλετε με νερό. lifezone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση