GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πωλούσε όπλα στο λιμάνι της Μυτιλήνης!

Οπλισμένος σαν... αστακός ήταν ένας νεαρός που είχε το θράσος να κλείσει ραντεβού με έναν “πελάτη” του Οπλισμένος σαν... αστακός ήταν ...



Οπλισμένος σαν... αστακός ήταν ένας νεαρός που είχε το θράσος να κλείσει ραντεβού με έναν “πελάτη” του Οπλισμένος σαν... αστακός ήταν ένας νεαρός που είχε το θράσος να κλείσει ραντεβού με έναν “πελάτη” του για να του πουλήσει μια συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικού ρεύματος (taser) με φορτιστή σε κοινή θέα στο λιμάνι της Μυτιλήνης! Όπως ήταν επόμενο, οι άνδρες του Λιμενικού τον εντόπισαν αμέσως!

Ο νεαρός συνελήφθη μόλις βρέθηκε πάνω του η συσκευή, αλλά στο σπίτι του βρέθηκε ένα μικρό οπλοστάσιο που αποτελούνταν από τρία κυνηγετικά μαχαίρια με μήκος λάμας 17 και δέκα εκατοστών, δύο μεταλλικά αεροβόλα πιστόλια με γεμιστήρες, τέσσερις μεταλλικές αμπούλες διοξειδίου του άνθρακα, 600 μεταλλικά σφαιρίδια των 4,5mm και μια θήκη πιστολιού! Όλα κατασχέθηκαν μαζί με το κινητό που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του και 1.160 ευρώ που είχε βγάλει από την αγοραπωλησία όπλων και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.

* Οπλοφορούσε χωρίς άδεια μέσα στο κέντρο διασκέδασης που διατηρεί στο Μεσονήσι Φλώρινας, ένας 34χρονος επιχειρηματίας! Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που είχαν πληροφορίες, βρήκαν κατά τη διάρκεια ελέγχου στο κατάστημα το πιστόλι κρότου με γεμιστήρα και συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη που θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή.







onnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση