GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο μπλακ άουτ πριν από λίγο στη Σαντορίνη...

Δύο ημέρες μετά την μία έκρηξη που σημειώθηκε στην περιοχή του Μονόλιθου... στο εργοστάσιο της ΔΕΗ και άφησε χωρίς ρεύμα το πιο τουριστικ...

Δύο ημέρες μετά την μία έκρηξη που σημειώθηκε στην περιοχή του Μονόλιθου... στο εργοστάσιο της ΔΕΗ και άφησε χωρίς ρεύμα το πιο τουριστικό νησί της χώρας.
Η νέα διακοπή σημειώθηκε την ώρα που είχαν φτάσει στο νησί όλες οι γεννήτριες που χρειάζονταν για την τροφοδοσία της Σαντορίνης με ρεύμα και σταδιακά είχε αρχίσει να ομαλοποιείται η κατάσταση .
Ο δήμαρχος Θήρας, Νίκος Ζώρζος, εμφανίστηκε αγανακτισμένος με την κατάσταση στο νησί.
Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, ο κ. Ζώρζος δήλωσε: «Αρχίζει να γίνεται αδιάφορο ποια είναι η αιτία. Πρέπει η ιστορία αυτή να τελειώσει. Είναι απαράδεκτο να μην έχουμε μια φυσιολογική παροχή ρεύματος. Με διαβεβαίωσαν από τη ΔΕΗ ότι θα αρχίσει σταδιακά η παροχή ρεύματος. Δε θέλω πλέον να μένω στις διαβεβαιώσεις. Να παρέμβει ο εισαγγελέας».
Ζήτησε μάλιστα να μεταβεί στο νησί κάποιος αρμόδιος για να κάνει το συντονισμό.
«Δεν μπορώ να εμπιστευθώ κανένα χρονοδιάγραμμα. Ας κατέβει κάποιος αυτή τη στιγμή να κάνει το συντονισμό. Δεν υπάρχει ανοχή ούτε ενός λεπτού πλέον.
Θέλουμε να ξέρουμε έγκαιρα τι πρόκειται να γίνει».

1 σχόλιο

  1. Οι εργαζόμενοι φταίνε να απολυθούν άμεσα.
    Η κυβέρνηση ώς γνωστόν κάνει τα πάντα για να μείνει η ΔΕΗ σε Ελληνικά χέρια και να μην ξεπουληθεί ως αποτυχημένη στους "επενδυτές"
    Α ρε μαλάκες μιά ζωή το ίδιο κόλπο, πρώτα βάζουμε τους δικούς μας να την απαξιώσουν και μετά πείθουμε τους κρετίνους ιδιοκτήτες της δηλαδή τον Ελληνικό λαό, να την πουλήσουν "γιατί το κράτος δεν κάνει για επιχειρηματίας" ενώ τα λαμόγια οι ιδιώτες είναι άγιοι.
    Σε λίγα χρόνια όταν θα διαβάζουν τα παιδιά σας στο σκοτάδι και όταν θα βάζετε λεκάνες για να μαζέψετε νερό γιατί ούτε αυτό δεν θα μπορείτε να πληρώσετε θα σας λένε ότι η Ελλάδα σώθηκε και εσείς θα χαίρεστε, καραμαλάκες δειλοί.
    Βέβαια θα μπορείτε να πουλήσετε κανένα νεφρό ή να κάνετε τις κόρες και τους γιούς σας πουτάνες στους συνταξιούχους Ευρωπαίους που κατέχουν έχουν πια την κάποτε δικιά σας χώρα.
    Να μην ξεχάσετε όταν σας πουν πριν τις εκλογές ότι "αν δεν ψηφίσετε Σαμαρά και Τούρκογλου δεν θα έχουν γάλα τα παιδιά σας" να χεστείτε επάνω σας και να τους ξαναψηφίσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση