GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα Υόρκη: Ριφιφί στο κτίριο των δισεκατομμυριούχων -Εκλεψαν τους γείτονες του Σταύρου Νιάρχου

Το θρυλικό αυτό κτίριο μεγάλωσε η Τζάκι Κέννεντι και ζουν αυτή την περίοδο, από τον Σπύρο Νιάρχο, μέχρι τον κληρονόμο της Estee Lauder κα...

Το θρυλικό αυτό κτίριο μεγάλωσε η Τζάκι Κέννεντι και ζουν αυτή την περίοδο, από τον Σπύρο Νιάρχο, μέχρι τον κληρονόμο της Estee Lauder και την σχεδιάστρια μόδας, Βέρα Γουάνγκ έβαλαν στο μάτι ληστές σύμφωνα με τ η New York Post.

Το κτίριο διαμερισμάτων στον αριθμό 740 στο Παρκ Αβενιου στο Μανχάταν είναι τόπος κατοικίας για κάποιους από τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη και παρά το ότι τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως σε διάστημα 3 μηνών "κάνουν φτερά" πανάκριβα ρολόγια και κοσμήματα από τα σπίτια των κροίσων!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα κοσμήματα και ρολόγια που η αξία τους είναι ανυπολόγιστη έχουν κάνει φτερά. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι μπορεί να έχουν κλαπεί και άλλα αντικείμενα, απλά οι κάτοχοί τους είναι τόσο πλούσιοι που μπορεί να μην το έχουν καταλάβει.

Η Τζουν Ντάϊσον είναι 95 ετών, χήρα του χρηματιστή Τσάρλς Ντάϊσον, έχει διαμέρισμα στον 3ο όροφο, από εκεί οι άγνωστοι άρπαξαν ένα διαμαντένιο βραχιόλι και μια καρφίτσα αξίας 82.000 δολαρίων.

Ο Ντέϊβιντ Γκάνεκ, 49 ετών, ιδιοκτήτης hedge funds και η συγγραφέας γυναίκα του Ντανιέλ, κατήγγειλαν ότι τους λείπουν, ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια, δυο ρολόγια Patek Philippe και άλλα κοσμήματα που η αξία τους ξεπερνά τις 100.000 δολάρια. Ζουν στον 6ο όροφο.

Η Λώρεν Μέρκιν δεν βρήκε στην κοσμηματοθήκη της ένα διαμαντένιο μενταγιόν αξίας 47.000 δολαρίων, διαμαντένια σκουλαρίκια αξίας 5.000 δολαρίων, ένα χρυσό ρολόι Movado και τις βέρες της. Ζει στον 6ο και 7ο όροφο.

Η Κάρυλ Ινγκλάντερ 59 ετών, φιλάνθρωπος και συλλέκτρια έργων τέχνης δεν βρήκαν ποτέ το 7.500 δολαρίων Vacheron Constantin ρολόι τους...

Στον ίδιο όροφο ζει και ο Σπύρος Νιάρχος αλλά στο δημοσίευμα δεν αναφέρεται να έχει πέσει θύμα των ληστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση