GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάνος Παπαγιάννης: «Ήμουν πιο σπάταλος πριν γίνω πατέρας»

Όλα όσα έχουν αλλάξει στη ζωή του από τότε που έγινε πατέρας ενός όμορφου κοριτσιού αποκαλύπτει ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης. Ο ίδιος απ...

Όλα όσα έχουν αλλάξει στη ζωή του από τότε που έγινε πατέρας ενός όμορφου κοριτσιού αποκαλύπτει ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης.
Ο ίδιος αποκαλύπτει πως θέλει να αποκτήσει και άλλο παιδί. «Προσωπικά θέλω πάρα πολύ να αποκτήσω δεύτερο παιδί» είπε και συνέχισε: «Η Αγγελική επίσης το επιθυμεί, αλλά το σκέφτεται, διότι αλλάζει το σώμα της γυναίκας σε μία εγκυμοσύνη. Όμως... τα αγαθά κόποις κτώνται».
Όσο για τις αλλαγές στη ζωή του από τότε που ήρθε στη ζωή η κόρη του, ο ηθοποιός παραδέχεται στο «Εγώ»: «Προσέχω περισσότερο τα οικονομικά μου. Πριν ήμουν πιο σπάταλος».
Σε ό,τι αφορά το πώς θα χαρακτήριζε τον εαυτό του τώρα που είναι πατέρας, ο ίδιος τονίζει: «Προσπαθώ να είμαι αυστηρός όσο μπορώ, αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα. Θέλει μέτρο».
mothersblog

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση