GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ρουσφέτια που ζητάνε από τον Μητσοτάκη

Ορισμένοι αξιωματούχοι ζητούν υπηρεσιακό αυτοκίνητο, με οδηγό και με δωρεάν καύσιμα. Δεκάδες είναι τα τηλεφωνήματα αξιωματούχων που δέχετ...

Ορισμένοι αξιωματούχοι ζητούν υπηρεσιακό αυτοκίνητο, με οδηγό και με δωρεάν καύσιμα. Δεκάδες είναι τα τηλεφωνήματα αξιωματούχων που δέχεται καθημερινώς ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης για να τους παραχωρηθεί… κρατικό αυτοκίνητο.

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται σε καιρό οικονομικής ύφεσης και με προσπάθειες συρρίκνωσης του κρατικού μηχανισμού, ορισμένοι δεν τα βάζουν κάτω και ζητούν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη υπηρεσιακό αυτοκίνητο, με οδηγό και με δωρεάν καύσιμα.

Και το σημαντικότερο, ουδείς γνωρίζει στο υπουργείο (ούτε ο υπουργός) πόσα είναι τελικά τα κρατικά αυτοκίνητα και πόσο στοιχίζουν. Έτσι, από τη Δευτέρα, με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη αρχίζει η καταγραφή τους και βεβαίως οι περικοπές.

1 σχόλιο

  1. ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΚΑΤΟΒΛΑΧΟΙ ΕΕΕ
    ΜΕ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΕΙΔΑΛΩΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ Η ΝΑ ΝΑΥΛΩΣΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση