GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΠΑ: Ένοπλος σκότωσε τέσσερις ανθρώπους στο Ντάλας

Ένοπλος σκότωσε τουλάχιστον τέσσερις ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους τέσσερις το βράδυ της Τετάρτης, στην περιοχή της πόλης Ντάλας στο Τέ...

Ένοπλος σκότωσε τουλάχιστον τέσσερις ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους τέσσερις το βράδυ της Τετάρτης, στην περιοχή της πόλης Ντάλας στο Τέξας, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία την Πέμπτη.
Ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος κατονομάστηκε από τις αρχές ως Έρμπι Μπάουζερ, συνελήφθη σε ένα προάστιο του Ντάλας όπου έχασαν τη ζωή τους τα δύο από τα θύματά του, δήλωσε η Μελίσα Φρανκ, υπαξιωματικός της αστυνομικής διεύθυνσης του Ντεσότο.
Το φονικό, κατά την διάρκεια του οποίου ο Μπάουζερ φέρεται να πυροδότησε τουλάχιστον έναν εκρηκτικό μηχανισμό, πιθανόν χειροβομβίδα, άρχισε σε ένα οίκημα στο Ντάλας και τερματίστηκε λίγο αργότερα σε άλλη οικία, σε απόσταση 11 χιλιομέτρων, στο Ντεσότο, δήλωσε η κ. Φρανκ.
Τα θύματα δεν κατονομάστηκαν. Ανάμεσά τους, σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, είναι γυναίκα με την οποία ο δράστης σχετιζόταν ερωτικά στο παρελθόν.
Πέραν των τεσσάρων ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους, τραυματίστηκαν τέσσερις ακόμη, περιλαμβανομένων δύο αγοριών 11 και 13 ετών, σύμφωνα με την κ. Φρανκ.
Δεν δόθηκαν πληροφορίες για το παρελθόν του Ε. Μπάουζερ, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη ο σχηματισμός της δικογραφίας.
Πηγές: ΑΜΠΕ, Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση