GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πιο μεθυσμένη ταινία: Είναι όλοι «κόκκαλο», σεναριογράφοι, σκηνοθέτες, ηθοποιοί [βίντεο]

Μια ομάδα φίλων αποφάσισε να γυρίσει την πιο μεθυσμένη ταινία όλων των εποχών και για να το πετύχουν αυτό έγιναν «στουπί», έγραψαν το σ...


Μια ομάδα φίλων αποφάσισε να γυρίσει την πιο μεθυσμένη ταινία όλων των εποχών και για να το πετύχουν αυτό έγιναν «στουπί», έγραψαν το σενάριο και μετά την τράβηξαν σε κάμερα με τους ηθοποιούς να είναι το ίδιο... χάλια.
Βέβαια η μικρού μήκους ταινία επιστημονικής φαντασίας δεν γυρίστηκε με το αζημίωτο καθώς την ομάδα χρηματοδότησε εταιρεία αλκοολούχων.
Παρά το γεγονός πως είναι όλοι τους μεθυσμένοι το φίλμ έχει πολύ καλή παραγωγή και εντυπωσιακά εφέ, ενώ οι ερμηνείες μπορεί να είναι ελαφρώς κουνημένες, αλλά εντυπωσιάζουν.
Σίγουρα σε όσους την παρακολουθήσουν να γεννηθούν ερωτήματα κατά πόσο ισχύει το ότι είναι μεθυσμένοι, ωστόσο, οι ίδιοι οι συντελεστές επιμένουν πως καταναλώθηκαν πολλά κιλά αλκοόλ.
Ενας από τους πρωταγωνιστές δηλώνει «Ολοι ήμασταν μεθυσμένοι και δεν το παίζουμε. Εγώ μάλιστα μέθυσα τόσο πολύ που όταν έπρεπε να γυρίσω τη σκηνή μου λιποθύμησα και έπρεπε να τα κάνω όλα από την αρχή. Δηλαδή να ξαναμεθύσω και να γυρίσω τη σκηνή μου».
Βέβαια το φιλμ έχει και ένα καλό μήνυμα : Να καταναλώνουμε αλκοόλ με μέτρο, ειδικά όταν βρισκόμαστε στη μέσα μιας επικής διαστημικής μάχης.
Ο τίτλος: Star Drunk
iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση