GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η μικρή Καρντάσιαν έχασε τον άνδρα της

Δημοσίευμα τον θέλει εξαφανισμένο εδώ και τρεις μέρες Τον σύζυγο της Λαμάρ Όντομ ( παίκτης μπάσκετ στο NBA) ψάχνει η Κλοέ Καρτνασιάν, μικ...


Δημοσίευμα τον θέλει εξαφανισμένο εδώ και τρεις μέρες

Τον σύζυγο της Λαμάρ Όντομ ( παίκτης μπάσκετ στο NBA) ψάχνει η Κλοέ Καρτνασιάν, μικρή αδελφή της Κιμ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ, ο Λαμάρ Όντομ έχει εξαφανιστεί εδώ τρεις μέρες και η Κλοέ μαζί με την με την οικογένειά τους, τον αναζητούν απεγνωσμένα.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Όντομ έφυγε από το σπίτι -μετά από μεγάλο καυγά με την Κλοέ- και δεν έχει ξαναγυρίσει. Αφορμή φαίνεται να ήταν η εξάρτηση του Όντομ με τα ναρκωτικά. Η είδηση έχει βάλει φωτιά στα social media, με την μικρή Καρντάσιαν να βρίζει μέσω Τwitter όσους ασχολούνται με τα οικογενειακά της.

Πάντως ο ατζέντης του παίκτη δήλωσε το πρωί ότι ο Όντομ δεν έχει εξαφανιστεί και είναι με φίλους σε ξενοδοχείο του Λος Άντζελες, προσπαθώντας να ξεπεράσει το πρόβλημα με τα ναρκωτικά. Ο ατζέντης πρόσθεσε ότι «η γυναίκα του ξέρει πολύ καλά που είναι ο Λαμάρ»




Athensvoice

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση