GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θαλάσσιο σαλιγκάρι εκκολάφτηκε μέσα από πληγή στο πόδι ενός τετράχρονου αγοριού [εικόνες]

Οταν ο τετράχρονος Πολ Φράνκλιν έπεσε και χτύπησε το γόνατό του κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, η μητέρα του, η Ρέιτσελ δεν μ...

Οταν ο τετράχρονος Πολ Φράνκλιν έπεσε και χτύπησε το γόνατό του κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, η μητέρα του, η Ρέιτσελ δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα γινόταν έπειτα από τρεις εβδομάδες.

Το χτύπημα δεν ήταν τέτοιο που ενέπνεε ανησυχία. Ηταν απλώς μια μικρή πληγή, την οποία η μάνα του μικρού καθάρισε με αντισηπτικό και έβαλε τσιρότο για να μην μολυνθεί. Μία εβδομάδα μετά, ο μικρός Πολ χτύπησε και πάλι στο ίδιο σημείο όταν έκανε πατινάζ. Το γόνατό του πρήστηκε. Ο γιατρός τον οποίο επισκέφτηκαν είπε πως το πόδι του Πολ είχε μολυνθεί και πήρε δείγμα ιστού για να το εξετάσει. Παράλληλα, έγραψε στο παιδί μια αγωγή με αντιβίωση και το έστειλε σπίτι.

Επειτα από δέκα μέρες το τραύμα είχε σημειώσει μεγάλη βελτίωση, αλλά – τι έκπληξη – ο Πολ χτύπησε και πάλι, εννοείται το ίδιο σημείο. Η πληγή γέμισε με πύον και η μητέρα του πήρε την πρωτοβουλία να πιέσει την πληγή για να το αδειάσει. Κάτι που ήξερε πως δεν θα τις επέτρεπαν να κάνει οι γιατροί.

Τι συνέβη μόλις πίεσε το τραύμα; Μαζί με το πύον από το πόδι του Πολ βγήκε κι ένα μικρό μαύρο θαλάσσιο σαλιγκάρι. Μαμά και γιος στην αρχή το πέρασαν για πετρούλα, μέχρι που το είδαν να κουνιέται μέσα στο κοχύλι του. Ο πατέρας του μικρού θεωρεί ότι την πρώτη φορά που χτύπησε ο γιος του, στην πληγή μπήκε το αυγό από το σαλιγκάρι που έπειτα από τρεις εβδομάδες εκκολάφτηκε. Το σαλιγκαράκι που πλέον ακούει στο όνομα Τούρμπο ζει πια στο ενυδρείο της οικογένειας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση