GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκανδαλιάρα δήμαρχος πιάστηκε στα... πράσα να απατά το σύζυγό της μέσα στο δημαρχείο [βίντεο]

Ασυγκράτητη ήταν μία Βελγίδα αναπληρώτρια δήμαρχος. Οι «ορμές» της όμως στάθηκαν αιτία για να διασυρθεί δημόσια, καθώς πιάστηκε στα... ...


Ασυγκράτητη ήταν μία Βελγίδα αναπληρώτρια δήμαρχος. Οι «ορμές» της όμως στάθηκαν αιτία για να διασυρθεί δημόσια, καθώς πιάστηκε στα... πράσα να απατά τον σύζυγό της με συνάδελφό, μέσα στο δημαρχείο!
Η Ελς Ουτερχόεβεν με τα καταρθώματά της ανάγκασε τους Βέλγους να ασχοληθούν με την μικρή πόλη Χόιελααρτ. Ενας πολίτης βρέθηκε, για άγνωστο λόγο, στο δημαρχείο τα ξημερώματα και κατέγραψε τις ερωτικές περιπτύξεις της γυναίκας με τον επικεφαλής της τοπικής πολιτικής κίνησης «Open VLD».
Μάλιστα κάποια στιγμή το παράνομο ζευγαράκι αντιλήφθηκε την παρουσία τρίτου ατόμου και άρχισαν να ρωτούν τον «καμεραμάν» ποιος είναι και τι κάνει στο δημαρχείο τόσο αργά. Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Het Laatste Nieuws», δημοσιογράφοι της οποίας επικοινώνησαν με την πρωταγωνίστρια του σκανδάλου, η οποία όμως αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.
Τώρα η Ουτερχόεβεν, η οποία αναπλήρωνε αυτές τις ημέρες τον δήμαρχο Τιμ Βάντενπουτ που κάνει διακοπές, θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο. Πάντως δεν είναι η πρώτη «θερμή» δήμαρχος του Βελγίου. Τον Αύγουστο του 2011 η Ιλσε Ούτερσποτ, που κατέχει αυτή τη θέση στο Ααλστ, είχε σκανδαλίσει τους πάντες όταν αποφάσισε να κάνει σεξ με τον σύντροφό της στην κορυφή ενός πύργου, αλλά για κακή της τύχη την κατέγραψαν τουρίστες που δημοσίευσαν το βίντεο στο ίντερνετ.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση