GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αναπτυξιακό» … Μεσομακροπρόθεσμο στη ΔΕΘ

Νέο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα για την τριετία 2014 – 2016 έχει ετοιμάσει ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας, το οποίο θα ντυθεί με...

Νέο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα για την τριετία 2014 – 2016 έχει ετοιμάσει ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας, το οποίο θα ντυθεί με την λεοντή του «αναπτυξιακού σχεδίου» και θα παρουσιασθεί από τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά στη ΔΕΘ στις 7 Σεπτεμβρίου.
Το νέο Μεσοπρόθεσμο περιλαμβάνει προτάσεις για...H συνέχεια στο http://rizopoulospost.com/anaptyksiako-mesomakroprothesmo-sth-deth/#ixzz2cZEX3OjI

5 σχόλια

  1. Πάτα τον τον πούστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μελισσανίδης: Όταν η Δικαιοσύνη, "κρυφοκοιτάει", τις "φιλίες" του κατηγορουμένου!
    Μετά από 9 αναβολές και αφού παρήλθε ο χρόνος παραγραφής έγινε η δίκη Μελισσανίδη. Το ιστορικό της υπόθεσης που δεν θα δείτε σε κανένα κανάλι και δεν θα διαβάσετε σε καμία εφημερίδα, επειδή τα εκατομμύρια των διαφημίσεων του ΟΠΑΠ μοιράζει τώρα ο Μελισσανίδης...

    •Το ΣΔΟΕ διαπιστώνει λαθρεμπορία 6.328.200 λίτρων ναυτιλιακών καυσίμων πλαστογραφία μετά χρήσεως σε βαθμό κακουργήματος σε πλοίο της εταιρείας του Μελισσανίδη και καταλογίζει το ποσό των 2.218.721,06 ευρώ από δασμοδιαφυγή.

    •Ο Μελισσανίδης προσλαμβάνει νομικό σύμβουλο τον κολλητό και σύμβουλο του Σαμαρά Φαήλο Κρανιδιώτη.

    •Το δικαστήριο αναβάλλεται γιατί δεν παρίσταται η πολιτική αγωγή δηλαδή ο δικηγόρος του δημοσίου.

    •Το δικαστήριο αναβάλλεται για δεύτερη φορά.

    •Το δικαστήριο αναβάλλεται για τρίτη φορά.

    •Το δικαστήριο αναβάλλεται για τέταρτη φορά.

    •Το δικαστήριο αναβάλλεται για πέμπτη φορά.
    •Το δικαστήριο αναβάλλεται για έκτη φορά.

    •Το δικαστήριο αναβάλλεται για έβδομη φορά.

    •Το δικαστήριο αναβάλλεται για όγδοη φορά.

    •Ο Σαμαράς δίνει τον ΟΠΑΠ στο Μελισσανίδη.

    •Το δικαστήριο αναβάλλεται για ένατη φορά.

    •Παραγράφτηκε το αδίκημα της λαθρεμπορίας.

    •Παρασκευή 24 - 05 - 2013 γίνεται το δικαστήριο μόνο για το αδίκημα της πλαστογραφίας μετά χρήσεως σε βαθμό κακουργήματος ούτε τώρα παρίσταται εκπρόσωπος του δημοσίου ως πολιτική αγωγή.

    •Το δικαστήριο έχει κατακλυστεί από φουσκωτούς, απειλούνται οι μάρτυρες κατηγορίας. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές είναι απόντα τα κανάλια, οι εφημερίδες, οι δημοσιογράφοι, γιατί τη μεγάλη πίτα των διαφημίσεων του ΟΠΑΠ μοιράζει τώρα ο Μελισσανίδης.

    •Ο πρόεδρος δεν πείθεται ούτε από το μάρτυρα κατηγορίας διευθυντή του τελωνείου, ούτε από τον εισαγγελέα που ζήτησε τη καταδίκη των κατηγορουμένων, τους απαλλάσσει και από την κατηγορία της πλαστογραφίας.

    •Φυσικά τα 2.218.721,06 € δεν έχουν πληρωθεί, ούτε θα τα απαιτήσει το δημόσιο, αφού μπορεί να τα πάρει άνετα από τις συντάξεις μας.

    αυτά τα ξέρουν οι Αμερικανοί και βλέπω την σαμαριτησα να τράβα τα βυζιά της τον χειμονα ...με τους θεομπαίχτες ρψσσους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ξυπνάτε ρε...Επιβάτης προς ελεγκτή: "Ονομάζομαι Θανάσης Καναούτης
    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"...ΟΧΙ ΝΕΟΣ 19 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ

    Ήταν περίπου 9 το πρωί. Μπαίνει μέσα σε λεωφορείο στη γραμμή του Δαφνιού, ελεγκτής.

    Ο κόσμος άρχισε να κοιτά αμήχανα μιας και πολλοί, φτωχοποιημένοι και άνεργοι, δεν είχαν εισιτήριο
    Πηγαίνει στον πρώτο επιβάτη και διεξάγεται ο ακόλουθος διάλογος:

    Ελεγκτής: Το εισιτήριο σας κύριε

    Επιβάτης (25ρης): Δεν έχω, είμαι άνεργος εδώ και 1,5 χρόνο και ψάχνω για δουλειά

    Ελεγκτής: Δεν μας ενδιαφέρει αυτό κύριε. Θα πρέπει να σας κόψω πρόστιμο. Δώστε μου σας παρακαλώ τα στοιχεία σας

    Επιβάτης: Ονομάζομαι Θανάσης Καναούτης, οδός Αναπαύσεως 57 - Περιστέρι

    Ο ελεγκτής έσκυψε το κεφάλι αντικρίζοντας την οργή στα μάτια του ανέργου επιβάτη καθώς και το βαρύ κλίμα που δημιούργηθηκε , σε βάρος του και από τους υπόλοιπους επιβάτες.

    Πήγε κατευθείαν στον οδηγό, κάτι του είπε και κατέβηκε στην αμέσως επόμενη στάση χωρίς να βγάλει άχνα και σταματώντας τον έλεγχο.

    Το συμβάν είναι αληθινό και συνέβη σε συναγωνιστή του Κινήματος Δεν Πληρώνω την στιγμή που ερχόταν να συμμετάσχει στην διαδήλωση διαμαρτυρίας μπροστά στο Υπουργείο Μεταφορών για την δολοφονία του Θανάση Καναούτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από δημοσίευμα του Βήματος

    Το «Venus» λικνιζόταν ρυθμικά στα καταγάλανα νερά της Πάτμου.

    Ο μεγαλοβιομήχανος χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος – Κασσανδρής προσπαθούσε να διακρίνει μέσα από τα vintage δερμάτινα κυάλια του περιώνυμου οίκου Ross and Simone στο Rhodes Island των Η.Π.Α., την χήρα του πρόωρα χαμένου Steve Jobs.

    Η κυρία Laurene Powell Jobs είχε όμως ήδη «κατέβει» με ένα από τα υπερσύγχρονα ταχύπλοα του super yacht σε παραλία του Νησιού της Αποκάλυψης.

    Το πλωτο βασίλειο της οικογένειας Jobs αξίας κάτι περισσότερο από 100 εκατομμύρια δολάρια προκάλεσε τον θαυμασμό των Ελλήνων και ξένων επισκεπτών.

    Ένα υπερσύγχρονο σκάφος σε εντυπωσιακή, «ιδιαίτερη» , μινιμαλιστική γραμμή, σχεδιασμένο από το διάσημο Philippe Starck. (Το yacht παραδόθηκε στην οικογένεια Jobs ένα χρόνο μετά το θάνατο του Αμερικανού μεγιστάνα.Το 2012 δηλαδή).

    Ο golden heir, μέγας θαυμαστής και κολλεξιοναίρ των επίπλων και αντικειμένων του Starck, εδώ και πολλά χρόνια δεν θα μπορούσε παρά να νοιώθει πανευτυχής μπροστά σε αυτό το super glamorous αριστούργημα που κατασκεύασαν τα ναυπηγεία Feadship.

    Ατέλειωτα parties, ολονύχτιοι χοροί και συλλεκτικές σαμπάνιες, πανέμορφα κορίτσια και υπερπολυτελή σκάφη εκατομμυρίων δολαρίων.

    Η Πάτμος ζούσε πραγματικά μεγάλες στιγμές το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

    Το Luna του Αμπράμοβιτς και οι συνεχείς ανεφοδιασμοί με αστακούς και γαρίδες
    Αρκετά πιο μακριά στις κοσμοπολίτικες Σπέτσες είχε φθάσει το «Luna». Το εντυπωσιακό, μήκους 115μ. yacht του Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

    Το «Luna» φιλοξενούσε φίλους του Ρώσου μεγιστάνα οι οποίοι απολάμβαναν τις διακοπές τους στα Ελληνικά νησιά.

    Δεν γνωρίζω αν το yacht θα κατηφορίσει στην Μεσσηνία για τους γάμους της κόρης του Ελληνοποντιακής καταγωγής επιχειρηματία κ. Φιλάρετου Καλτσίδη.

    Το πλήρωμα πάντως του σκάφους άφησε πολλά χρήματα στα νησιά που «περνούσε» όταν το crew αποφάσιζε να κάνει ανεφοδιασμό στις κουζίνες.

    Αστακοί, γαρίδες, καραβίδες και άλλα ψαρικά, μεταφέρονταν με ταχύπλοα στο «Luna».

    Ο τέως, ο Νιόνιος, επιχειρηματίες και εφοπλιστές στο πάρτι Κουτσολιούτσου
    Και ενώ στη θαλαμηγό του Αμπράμοβιτς οι καλεσμένοι του διασκέδαζαν με δυνατές μουσικές, σε ένα από τα ωραιότερα σπίτια του νησιού (δίπλα στην Ξυλοκέριζα), ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος απολάμβανε το ποτό του μαζί με τον Διονύση Σαββόπουλο, ισχυρούς εφοπλιστές και γνωστούς επιχειρηματίες.

    «Ξεπουλημένα γουρούνια! Δεν ανήκουν στο γουρουνοστάσιο όλοι εκείνοι που για κάποια χρήματα ή για λίγη δόξα, για ένα πορτοφόλι, μια εσάρπα, μια κορδέλα, μετατρέπουν τις πεποιθήσεις τους σε άχυρα κάτω από τα πόδια των μεγάλων;

    Δεν ανήκουν εκείνοι, οι ακόμα πιο αξιολύπητοι, που για να απολαμβάνουν το προνόμιο της αργομισθίας ή για να φανούν κάπως πιο σημαντικοί, μετατρέπονται δίχως τύψεις σε αυλικούς, βαλέδες και παράσιτα στις παρακάμαρες των υπουργών ή στις τραπεζαρίες των πλούσιων;

    Δεν ανήκουν οι δημοσιογράφοι που πουλάνε την πένα τους σε όποιον πληρώνει τα περισσότερα, ή οι χρονογράφοι που γλείφουν τις μπότες και παριστάνουν πώς τάχα θέλουν να τις γυαλίσουν, οι νταβατζήδες, οι πονηροί, οι παντογνώστες γραφιάδες, όλα αυτά τα ξεπουλημένα γουρούνια;…

    Ξεπουλημένα γουρούνια είναι όλα εκείνα τα ανθρωπάκια που κάποτε παρίσταναν τους ενθουσιώδεις ή τους σκληρούς και τους άκαμπτους, που επιδείκνυαν την υποτιθέμενη ανεξαρτησία και εκκεντρικότητά τους, ενώ κάποιο ωραίο πρωϊ, εντελώς αδειασμένοι, διαλυμένοι, αποκαμωμένοι, τελειωμένοι, έδεσαν σφιχτά ένα κόκκινο μεταξωτό φουλάρι στο λαιμό, πρόσθεσαν στο κεφάλι τους ένα τετράγωνο καπελίνο, όπως τα αδέλφια τους τα γουρούνια των πανηγυριών, και, τελικά, στριφογυρίζοντας και γρυλίζοντας, περπάτησαν αυτόβουλα προς το χοιροστάσιο της χυδαιότητας…

    Θεωρούν τους εαυτούς τους προστατευόμενους κάποιου υπουργού, ή εθελοντές μιας κάποιας πολύ σπουδαίας υπόθεσης!

    Δεν είναι όμως εθελοντές, αλλά ξεπουλημένα γουρούνια! Δεν διατρέχουν κανέναν άλλον κίνδυνο πέραν του να σκεπαστούν είτε από μία βροχή φτυσιμάτων, είτε από την ανουσιότητα των λιβανισμάτων!»

    Α ρε Νιόνιο, ξέραμε από καιρό ότι είσαι “κάλπικος παράς”, αλλά να γίνεις γελωτοποιός της αυλής πάει πολύ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το παραμύθι του σοκ έλαβε επίσημα τέλος.

    Για σοκ θα μιλούσαμε αν κάποιο πρωί σε πετούσαν ξαφνικά από το σπίτι σου δίχως να το περιμένεις. Τώρα πλέον το περιμένεις.

    Σε προειδοποίησαν με τον πλέον επίσημο τρόπο. Το άφηναν να διαρρεύσει επί μήνες. Δεν αντέδρασες. Το αντίθετο, πήγες διακοπές.

    Δε σε κατηγορώ. Αυτό είχες ανάγκη. Άλλωστε ίσως και να μην
    πίστεψες ότι θα σου πάρουν το σπίτι...Όμως τώρα σε προειδοποίησε ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών. «Αν δε σου πάρουμε το σπίτι, θα καταρρεύσουν οι τράπεζες», σου είπε.

    Αν μάθαινες ότι ξέσπασε φωτιά κοντά στο σπίτι σου θα επέστρεφες κι από την άλλη άκρη του κόσμου για να παλέψεις να το σώσεις. Τώρα, δεν επέστρεψες. Έμεινες εκεί. Καλά έκανες. Δε σε κατηγορώ.

    Δε θα έμαθες ότι για την κατάσχεση του σπιτιού σου θα συνυπολογιστούν οι έννοιες των «αποδεκτών συνθηκών διαβίωσης» και του «συνεργάσιμου δανειολήπτη».

    Πήγες διακοπές. Ή ακόμη κι αν δεν πήγες.

    Έφαγες όμως τρία γεύματα την ημέρα και δε στήθηκες σε συσσίτιο.

    Κάπνισες κι ένα πακέτο τσιγάρα. Ίσως αγόρασες κι ένα παγωτό στα παιδιά. Άρα, ζεις σε «αποδεκτές συνθήκες διαβίωσης», οπότε θα μπορούσες να πληρώνεις το δάνειό σου τρώγοντας λιγότερο, μην καπνίζοντας και μην αγοράζοντας παγωτό στα παιδιά σου.

    Αν έκανες αυτές τις θυσίες «για να μην καταρρεύσουν οι τράπεζες», τότε παίρνεις το παράσημο του «συνεργάσιμου δανειολήπτη», οπότε ίσως δε θα χάσεις φέτος το σπίτι σου, αλλά του χρόνου. Αναλόγως πόσο κώλο έστησες στις τράπεζες, θα κερδίσεις κάποιους μήνες κάτω από κεραμίδι.

    Παρ’ όλα αυτά, δεν επέστρεψες από τις διακοπές σου, δε συσπειρώθηκες, δεν ούρλιαξες, δε βγήκες στο δρόμο.

    Δεν πειράζει. Θα σε πετάξουν τώρα στο δρόμο οι τράπεζες. Ο δρόμος, πάντως, ήταν ο μονόδρομός σου.

    Σημασία είχε ο τρόπος που θα έβγαινες στο δρόμο. Αν θα έβγαινες μόνος σου ή αν θα σε πετούσαν. Σου το είχαν ξεκαθαρίσει πριν τους ψηφίσεις. Όμως πήγες και τους ψήφισες. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα.

    Κι εσύ, ο κάποιος άλλος, μπορεί να απολυθείς. Βέβαια πρώτα θα αξιολογηθείς. Πόσο νεοδημοκράτης είσαι; Πόσο πιστός πασοκτσής είσαι;

    Ποιος βαθμός συγγένειας σε συνδέει με κάποιον υπουργό; Κι αν είσαι συγγενής κάποιου βουλευτή, πόσο παλιός και χρήσιμος είναι αυτός ο βουλευτής; Είναι ακόμη εν ενεργεία ή όχι;

    Η αξιολόγηση θα είναι αντικειμενική. Έχουν εκδοθεί τόσες εκατοντάδες οδηγίες προσμέτρησης και αφαίρεσης μορίων αξιολόγησης που δε μπορείς να βγάλεις άκρη αν αξιολογήθηκες σωστά ή όχι.

    Άρα είναι αντικειμενική η αξιολόγηση. Έφτασες στο έσχατο σημείο αναξιοπρέπειας.

    Κατέκτησες την κορυφή της προσωπικής εξαθλίωσης.

    Σε αξιολογούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Γιάννης Μιχελάκης.

    Παρ’ όλη την ξευτίλα δεν επέστρεψες από τις διακοπές σου, δε συσπειρώθηκες, δεν πέταξες πέτρα.

    Δε σε κατηγορώ. Καλά έκανες.

    Το πήρες απόφαση μάλλον ότι αυτή η μοίρα είναι που σου αξίζει.

    Ίσως σκέφτεσαι «σ’ εμένα θα τύχει;». Είναι όπως τα τροχαία. «Εγώ θα σκοτωθώ;». Μέχρι που σκοτώνεσαι και παύεις ν’ αναρωτιέσαι. Όταν όμως τύχει να σου πάρουν το σπίτι και να μείνεις άνεργος, δεν έρχεται η λύτρωση. Θα συνεχίσεις ν’ αναρωτιέσαι.

    Θα έχεις όλο το χρόνο δικό σου για ν’ αναρωτιέσαι πώς συνέβη αυτό. Και θα δηλώνεις σοκαρισμένος.

    Αυτός ήταν ο Αύγουστος του φόβου μου. Όχι, δε φοβήθηκα αυτούς. Προειδοποίησαν εγκαίρως. Κυρίως, όμως, απέδειξαν ότι δε μπλοφάρουν.

    Αυτόν τον Αύγουστο φοβήθηκα εσένα που δεν επέστρεψες, δε συσπειρώθηκες, δεν υπερασπίστηκες τίποτα.

    Είσαι χειρότερος κι από τα δέντρα. Τα δέντρα στην πυρκαγιά, αν είχαν πόδια θα έτρεχαν να γλιτώσουν. Εσύ έμεινες ακίνητος. Θα καείς. Έκανες την επιλογή σου. Αυτή φοβήθηκα φέτος τον Αύγουστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση