GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι νέοι διοικητές και αναπληρωτές νοσοκομείων ανά την Ελλάδα

Ανακοινώθηκαν νέοι διοικητές και αναπληρωτές νοσοκομείων ανά τη χώρα Σε ό,τι αφορά τους διοικητές, σύμφωνα με την ανακοίνωση: Στο Γ....


Ανακοινώθηκαν νέοι διοικητές και αναπληρωτές νοσοκομείων ανά τη χώρα Σε ό,τι αφορά τους διοικητές, σύμφωνα με την ανακοίνωση: Στο Γ.Ν. Καβάλας διοικητής τοποθετείται ο Χρήστος Κοπατσάρης.
Στο Γ.Ν. Δράμας ο Κωνσταντίνος Τρέντζιος.
Στο Γ.Ν. Βόλου «Αχιλλοπούλειο» ο Κωνσταντίνος Καραμπατσάς. Στο Γ.Ν.- Κ.Υ. Φιλιατών Θεσπρωτίας ο Σπυρίδων Δερδεμέζης.
 Στο Γ.Ν. Ζακύνθου «Αγ. Διονύσιος» ο Κωνσταντίνος Κονιδάς.
Στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια» ο Νικόλαος Χρόνης.
Στις θέσεις των αναπληρωτών διοικητών:
Στο Γ.Ν. Σπηλιοπούλειο «Η Αγ. Ελένη» τοποθετείται ο Χρήστος Φασιανός. Στο Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός» (για Οφθαλμιατρείο Αθηνών – Πολυκλινική), ο Παναγιώτης Γεωργόπουλος.
Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δαφνί» η Αφροδίτη Χονδρονικόλα. Στο Γ.Ν. – Κ.Υ. Καλύμνου «Το Βουβάλειο» ο Ηλίας Σκουλικαρίτης.
Στο Γ.Ν. Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο» ο Νίκος Αντωνάκης. Στο Γ.Ν. Γιαννιτσών ο Παναγιώτης Τσακπουνίδης. Στο ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ ο Δημήτρης Τσαλικάκης.
 Στο Νοσοκομείο Ειδικών Παθήσεων Θεσσαλονίκης ο Μιχάλης Μελετιάδης. Στο Γ.Ν.Θ. «Ιπποκράτειο» (για Νοσοκομείο Αφροδίσιων & Δερματικών Νόσων Θεσσαλονίκης) ο Νικόλαος Φαρμάκης. Στο Γ.Ν. – Κ.Υ. Γουμένισσας ο Στυλιανός Βαμβίνης.
 Στο Γ.Ν. Βόλου «Αχιλλοπούλειο» Χαράλαμπος Μπαλής. Στο Γ.Ν. Θηβών η Αικατερίνη Λιακοπούλου. Στο Γ.Ν. – Κ.Υ. Κρεστένων ο Διονύσιος Στασινόπουλος. Στο Γ.Ν. – Κ.Υ. Ιεράπετρας ο Γεώργιος Ματαλιωτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση