GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαμαράς προς τρόικα: Όχι σε άλλα μέτρα

Ενισχυμένη η κυβέρνηση από τη στήριξη της Ουάσινγκτον μετά τη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Μπαράκ Ομπάμα, θα επιδιώξει να πείσ...


Ενισχυμένη η κυβέρνηση από τη στήριξη της Ουάσινγκτον μετά τη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Μπαράκ Ομπάμα, θα επιδιώξει να πείσει τους πιστωτές της χώρας να...

μην ασκήσουν νέες πιέσεις, τις οποίες δεν θα αντέξει η κοινωνία.

Όπως αναφέρει Το Βήμα της Κυριακής, ενώ οι πιστωτές στέλνουν το μήνυμα ότι «δεν δίνονται άλλες ευκαιρίες», η κυβέρνηση -μετά και την θετική έκβαση των συναντήσεων του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ- τονίζει ότι νέα μέτρα θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε απρόβλεπτες εξελίξεις και αποσταθεροποίηση.

Αυτή τη στιγμή, στόχος της δικομματικής κυβέρνησης αποτελεί η πολιτική και κοινωνική σταθερότητα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η έκβαση του πολιτικού παιχνιδιού θα κριθεί και από την αντοχή που θα επιδείξουν οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, καθώς και από τη διατήρηση της κυβερνητικής συνοχής.

Στην Αθήνα υπάρχει η εκτίμηση ότι ο μόνος δρόμος για έξοδο από την κρίση είναι η ανάκαμψη μέσω της ανάπτυξης, ώστε να μειωθεί η ανεργία και να υπάρξει χαλάρωση της λιτότητας.

Άλλωστε, σύμφωνα με Το Βήμα, το θέμα της κινητικότητας στο Δημόσιο θα αποτελέσει ένα από τα θέματα-αγκάθια και μετά τον Δεκαπενταύγουστο, όπου οι υπουργοί Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Εσωτερικών, Παιδείας και Υγείας θα κληθούν να δώσουν μετρήσιμα αποτελέσματα.
voria.gr

1 σχόλιο

  1. Βεβαια. Το Βημα νοιαζεται για τι αλλο ; για ... τη διατηρηση της κυβερνητικης συνοχης !!! Κι ο κοσμος ειναι αλαλιασμενος γιατι δεν ξερει τι του ξημερωνει καθε μερα ... Αιδως Αργειοι. Αφηνω τους μνημονιακους που κανενας τους δεν βγαινει μπροστα να μας καλεσει σε γενικο ξεσηκωμο να διωξουμε τους επιορκους που μας κυβερνουν. Απο τον καθενα μας περιμενουν να ξεσηκωθει χωρις πολιτικη καλυψη ; Και δεν ντρεπονται να ζητουν απο τον καθενα μας να γινει ηρωας ενω αυτοι θα κανουν δηθεν αντιπολιτευση κυριλε ;Οι καλπες δεν ειναι μακρυα. Ας μη ξεχνουν το ευαγγελικο Εν τω Αδη ουκ εστι μετανοια. Οψομεθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση