GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάνει πίσω ο Μανιάτης για το σεισμόσημο...

«Δεν υπάρχει καμία δέσμευση απέναντι στην τρόικα, ούτε πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε μια τέτοια ρύθμιση» απαντά ο υπουργός Περ...

«Δεν υπάρχει καμία δέσμευση απέναντι στην τρόικα, ούτε πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε μια τέτοια ρύθμιση» απαντά ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης σε δημοσιεύματα του Τύπου που αναφέρονται σε επιβολή νέου φόρου ή αλλιώς σεισμόσημο.
Τα δημοσιεύματα αναφέρονται στο ενδεχόμενο της υποχρεωτικής ασφάλισης για τον κίνδυνο σεισμού όλων των ακινήτων, στο άμεσο μέλλον.
Πάντως με τη νέα του δήλωση ο υπουργός Περιβάλλοντος, ουσιαστικά υποχωρεί και ανασκευάζει τις πρωινές του δηλώσεις σε τηλεοπτικό σταθμό όταν είχε πει:
"Είναι μία κατεύθυνση προς την οποία πρέπει να κινηθεί η χώρα με πάρα πολλή προσοχή χωρίς να επιβαρυνθούν οι πολίτες που δεν αντέχουν άλλο αλλά ταυτόχρονα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι δεν θα πάθουμε τις ζημιές που πάθαμε στο παρελθόν".

Ο Γιάννης Μανιάτης για το «σεισμόσημο» από Newscaster

2 σχόλια

  1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ...
    ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΕΡΑ, ΜΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιάννης Μανιάτης= Ξεφτύλας
    Αν πραγματικά διασφαλίσουμε να μην πάθουμε ότι στο παρελθόν ποιος ο λόγος να υπάρχει σεισμόσημο;
    Βάλε φόρο καραγκιόζη στις υπουργοκαρέκλες, όποιος πέφτει να παίρνει αποζημίωση από την ασφάλεια που θα πληρώνει ο ίδιος φυσικά.

    Καπετάν Μακρύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση