GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή η δικαιοσύνη της ανομίας και της παρακινήσεως προς εγκληματικές πράξεις, παρέχεται αφειδώς, από τους διαπλεκομένους ολετήρες της εξουσίας...

Γράφει ο Ευαγγελιστριώτης.     Αφορμή για τούτο το σχόλιο, μου έδωσε ο πρόσφατος αποφυλακισμός της ισοβίτισσας γυναίκας, που σκότωσε τ...

Γράφει ο Ευαγγελιστριώτης.  

  Αφορμή για τούτο το σχόλιο, μου έδωσε ο πρόσφατος αποφυλακισμός της ισοβίτισσας γυναίκας, που σκότωσε τον ιερωμένο εραστή της, επειδή αυτός ήθελε να διακόψει τον δεσμό τους.
Από την Δικαιοσύνη τελεσιδίκως, για την πράξη της αυτή, η κατηγορουμένη καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.
Όμως, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, η συγκεκριμένη δολοφόνος, αφέθη ελεύθερη μετά πάροδο 16 ετών φυλακίσεως μετά αδειών, διότι ελήφθησαν υπόψη τα νομοθετήματα επί των ποινών και της αποσυμφορήσεως των φυλακών, που «κατασκεύασαν» νύκτες και με την προσθήκη ημαρτημένων τροπολογιών, κάποιοι βουλευτάδες που έβαλαν στην πάντα την δικαιοσύνη και νομοθέτησαν υπέρ των ανόμων και εις βάρος πάντα του φιλήσυχου έννομου και έντιμου νοικοκύρη. Κάποιοι (συγκεκριμένοι και γνωστοί) που με τα νομοθετήματά τους και τον τρόπο διακυβερνήσεως, διέλυσαν την παιδεία, τις Ένοπλες Δυνάμεις, την δικαιοσύνη, την δημοσία διοίκηση, την υγεία, την κοινωνική μέριμνα και πρόνοια, την οικονομία και έφεραν την Ελλάδα στο χείλος της καταστροφής.
Κάποιοι (συγκεκριμένοι και γνωστοί) που νομοθέτησαν το ακαταδίωκτο για τους εαυτούς τους, κατασκεύασαν νόμους των οποίων το δίχτυ έχει μέγιστες τρύπες ώστε να προφυλάσσει τους κάθε είδους απατεώνες που κατατρώγουν τον ιδρώτα του κοινωνικού συνόλου, το κατακλέβουν, το δολοφονούν εν ψυχρώ και ύστερα, μετά από τα χάδια των νόμων, επιστρέφουν δριμύτεροι για νέες «δόξες».
Η αποφυλάκιση της συγκεκριμένης δολοφόνου δεν είναι η μόνη. Χιλιάδες δολοφόνοι, κλέφτες και απατεώνες, αφού πέρασαν περίπου 10 χρόνια στην φυλακή, εξήλθαν, για να χαρούν την ζωή, τον πλούτο που απόκτησαν και τα κλεψιμαίικα.
Όσοι τελεύτησαν την ζωή τους από χέρι δολοφονικό και το χειρότερο εκ προθέσεως, δια τους νομοθετούντες, ουδέν δικαίωμα είχαν στη ζωή, παρά μόνο αυτοί που τους το στέρησαν. Αλλοίμονο . Σαν τα σκυλιά στο αμπέλι.
Αυτή η δικαιοσύνη της ανομίας και της παρακινήσεως προς εγκληματικές πράξεις, παρέχεται αφειδώς, από τους διαπλεκομένους ολετήρες της εξουσίας. Η νομοθετική μηχανή έχει ιδιαίτερες προτιμήσεις στους θύτες και όχι στα θύματα. Άλλωστε οι σκοτωμένοι δεν ψηφίζουν…..
Τα κακουργήματα έγιναν πλημμελήματα, τα πλημμελήματα πταίσματα, τα πταίσματα πετάχτηκαν στον κάλαθο των αχρήστων. Μέχρι 5 χρόνια φυλάκιση μπορείς να πληρώσεις ελάχιστα και να μην επισκεφθείς ούτε ώρα το γκεζί.
Αλλοίμονο στα θύματα και στους Έλληνες. Θύματα και αυτοί των ολετήρων…..

2 σχόλια

  1. Πιλες ένα καφέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευαγγελιστριώτη ο θεομπαίχτης και φιλήσυχος παπάς δεν είναι τώρα στην κόλαση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση