GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ...

Πρωτοφανούς αγριότητας κρούσμα διάρρηξης σε εξοχικά διαμερίσματα παραθαλάσσιας πολυκατοικίας στην περιοχή του Μαρκόπουλου Ωρωπού συνέβη τ...

Πρωτοφανούς αγριότητας κρούσμα διάρρηξης σε εξοχικά διαμερίσματα παραθαλάσσιας πολυκατοικίας στην περιοχή του Μαρκόπουλου Ωρωπού συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας 12 Αυγούστου 2013.
Η αδίστακτη σπείρα διαρρηκτών τις πρώτες πρωινές ώρες και συγκεκριμένα μεταξύ δύο με τέσσερις τα ξημερώματα, εισέβαλε σε 3 διαμερίσματα του πρώτου ορόφου πολυκατοικίας από την πίσω πλευρά της και πιο συγκεκριμένα από την πλευρά του κήπου, απ’ όπου και οι ληστές βρήκαν πρόσφορο έδαφος για να μπουν στα διαμερίσματα, καθώς σε όλα οι μπαλκονόπορτες τους ήταν ανοικτές και τα θύματά τους μέσα στα σπίτια να κοιμούνται!
Οι αδίστακτοι ληστές ανέβηκαν στα μπαλκόνια των διαμερισμάτων εντελώς αθόρυβα, μπήκαν μέσα στα σπίτια και ψέκασαν όλα τα θύματα τους με αναισθητικό σπρέι με αποτέλεσμα κανένας ένοικος να μην καταλάβει τίποτα για το τι είχε συμβεί, μέχρι το πρωί που ξύπνησε και είδε ότι του έλειπαν όλα τα πολύτιμα αντικείμενα του.
Οι ληστές άρπαξαν από μετρητά, κινητά τηλέφωνα, φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, χρυσαφικά, ρολόγια και ότι άλλο πολύτιμο βρήκαν και διέφυγαν ανενόχλητοι χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό.
Για να σας δώσω να καταλάβετε πιο συγκεκριμένα τι εννοώ λέγοντας πως οι ληστές είναι επαγγελματίες, αδίστακτοι και άκρως επικίνδυνοι με τον τρόπο που δρουν και δεν δημιουργούν τον παραμικρό θόρυβο στο πέρασμα τους, είναι το γεγονός πως ενώ ο γράφων εκείνη την ώρα της ληστείας καθόταν ξύπνιος στο μπαλκόνι του σπιτιού του, που βρίσκεται στο μέσον των τριών άλλων διαμερισμάτων που εισέβαλλαν οι ληστές, οι ληστές το μοναδικό διαμέρισμα που δεν επέλεξαν να μπουν ήταν το δικό του και το ακριβώς δίπλα που το μπαλκόνι τους ενώνεται με διαχωριστικό.
Βλέποντάς τον ότι είναι ξύπνιος και ένα φως εντός του σπιτιού αναμμένο, να ήταν το γεγονός που πιθανόν απέτρεψε τους ληστές να εισβάλλουν σε αυτό το διαμέρισμα και στο διπλανό του.
Λόγω του αυξημένου κύματος εγκληματικότητας που έχει αλλάξει μορφή και το οποίο αναμένεται να ενταθεί ακόμα περισσότερο στο μέλλον λόγω και της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, θα ήθελα να εφιστήσω την προσοχή σε παρόμοιους παραθεριστές που κατοικούν ειδικά σε διαμερίσματα χαμηλών ορόφων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κλειδώνουν τις μπαλκονόπορτες τους το βράδυ που πέφτουν να κοιμηθούν.
Κλείνοντας, θα ήθελα να υπενθυμίσω κάτι που έχουν εξηγήσει και ειδικοί, πως σε περίπτωση πως θύμα και θύτης έρθουν αντιμέτωποι σε περίπτωση ληστείας, πρέπει οπωσδήποτε το θύμα να μην τους φέρει την παραμικρή αντίσταση και να τους δώσει χρήματα ή ότι άλλο του ζητήσουν ώστε να μην υπάρξει τραυματισμός ή οτιδήποτε χειρότερο.
Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία.
Με εκτίμηση,
Δημήτριος Νικολαϊδης, Αθήνα

1 σχόλιο

  1. Κύριε Νικολαΐδη, σωστές οι υποδείξεις σας, λάθος όμως η ορθογραφία σας.
    Γράφετε "θα ήθελα να εφιστήσω την προσοχή"¨.
    Το σωστό είναι "να επιστήσω".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση